- Adım
- Sabri Can
- Cihazım
- Oneplus 8T
- Konular
- 159
Şuanlık yok hocam çıkarsa konuya ekleyeceğimfastboot link yok mu hocam
Şuanlık yok hocam çıkarsa konuya ekleyeceğimfastboot link yok mu hocam
Rom bazı kırmızı yazılar çıktı yüklenmediHangi hatayı verdi hocam bi de ayarlar/telefon hakkında/tüm özellikler kısmından MIUI sürümünün ekran görüntüsünü atabilir misiniz
Güncelleme ile verileriniz silinmez
Rom hatalı inmiş olabilir hocam.Rom bazı kırmızı yazılar çıktı yüklenmediResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Olabilir peki neler wipe yapılacak biliyor musunuz. Format atmadanRom hatalı inmiş olabilir hocam.
Cache ve dalvik yeterlidir hocam zaten wipe seçeneklerinde en üstten 2 tanesiOlabilir peki neler wipe yapılacak biliyor musunuz. Format atmadan
Teşekkür ederim. DeneyeceğimCache ve dalvik yeterlidir hocam zaten wipe seçeneklerinde en üstten 2 tanesi
Magisk manager uygulaması geldi mi ?Teşekkür ederim. Deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yüklemeyi sorunsuz yapabildim sonunda. Birine lazım olur diye yazıyorum. Twrp yüklü ve rootlu cihaz için twrp menüsünden önce wipe cache ve dalvik yaptım sonra romu yükledim ardından magiski de twrp menüsünden yükledim sonra reboot yaptım root ve twrp olduğu gibi kaldı telefondaki uygulama veriler etkilenmedi.
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Bootloader kilidiniz açık mı ?Hocam Bu romu yükledim pil performansı biraz düşük gibi geldi bana peki bu şekilde twrp root işlemi yapabilir miyim custom rom ve aosp romları sıkıntısız yüklenir mi acaba