- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Redmi note 9 pr
- Konular
- 0
Haftaya açacağım 168 saat süre verdiBootloader kilidiniz açık mı ?
Haftaya açacağım 168 saat süre verdiBootloader kilidiniz açık mı ?
Hocam merak ettiğim konu pil 11.08 ile aynımı yoksa daha mı kötüRom gayet akici. Ben format atdim. Google guncellemeleri sonra sistem.uygulamasi guncellemesinden sonra bi restrart. Cihaz uçuyor adeta
Evet zaten yüklüydü olduğu gibi duruyorMagisk manager uygulaması geldi mi ?
Bana 12nin pil performansı daha iyi gibi geldi. Hatta 11 den belirgin şekilde iyiArkadaşlar benim için pil konusu önemli hindistan romunu yeni kuracam 11.08 mi önerirsiniz yoksa burdaki 12.01 mi şimdiden teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam merak ettiğim konu pil 11.08 ile aynımı yoksa daha mı kötü
Eu rom kullanıyorum da öyle çok özgürlük bişey göremedim yada ben bilmiyorum hocam ne var ?çıktıgı günden beri kullanıyorum fakat eu roma alışınca bundan özgürlük yok tema yapamıyorum kısa zamanda eu offical rom gelirde ona tekrardan geçiş yaparım yoksa bu romda kafayı yerim .![]()
ben tema uygulamasında içe aktara önem verdigim için mesela ana ekranda simge sayıgını çogaltamıyorsunuz .eu da 6*7 kadar çıkarta biliyorsun daha çokEu rom kullanıyorum da öyle çok özgürlük bişey göremedim yada ben bilmiyorum hocam ne var ?
mobil veri aktif kullanıyorsanız ve 4G ara sıra 2-3 çekerken kendiliğinden 3G'ye geçmesini istemediğim için eu rom kullanmak benim için en büyük sebep.Eu rom kullanıyorum da öyle çok özgürlük bişey göremedim yada ben bilmiyorum hocam ne var ?
mobil veri aktif kullanıyorsanız ve 4G ara sıra 2-3 çekerken kendiliğinden 3G'ye geçmesini istemediğim için eu rom kullanmak benim için en büyük sebep.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada Fastboot yayınlandı BL açık olanlar yükleyebilir.
Monalte ilk mesaja ekleyebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir