Rom Redmi Note 9s Hindistan Kararlı v11.0.7.0 QJWINXM İndirme Bağlantısı

vahcet12

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
Imei sıfırlanması derken?
Ben bu romu yükledikten sonra olmuş mu diye kontrol amaçlı telefonu kurmadan hızlı hızlı geçtim. Sonrasında telefonu fabrika ayarlarına döndürüp öyle kurulum yaptım. Imei olduğu yerde duruyor.
Demek istediğinizi pek anlayamadım.

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

twrp'den yüklemeye çalışırken pcden 9s'e gönder dediğim zaman dosya aktarımı sonlara yaklaştıgında böyle hata veriyor neden yapıyor olabilir ? ve telefonda sıfırlandı ama açamıyorum wifi açılmıyor aç diyorum açılmıyor kuramıyorum..

Son düzenleme:

afcn35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
halil afacan
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

twrp'den yüklemeye çalışırken pcden 9s'e gönder dediğim zaman dosya aktarımı sonlara yaklaştıgında böyle hata veriyor neden yapıyor olabilir ? ve telefonda sıfırlandı ama açamıyorum wifi açılmıyor aç diyorum açılmıyor kuramıyorum..
Xiaomitoolsv2 ye bağla PC den program bölgesini hindistan seç otomatik olarak indirip kurar,en kötü twrp gider onuda tekrar kurarsın.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Başarılı şekilde yükledim fakat şöyle bir proplemle karşılaştım wifi kapatıyorum hemen geri açılıyor wifi kapanmıyor

afcn35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
halil afacan
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
3
Başarılı şekilde yükledim fakat şöyle bir proplemle karşılaştım wifi kapatıyorum hemen geri açılıyor wifi kapanmıyor
Bende öyle bir sorun olmadı kurulumu bitirmeden bi factory reset yap tekrar dene istersen.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Mi paylaşımı otomtik aç diye bir seçenek vardı onu kapattım düzeldide şmdide en büyük proplemim çok reklam var chromede falan global romda böyle reklam yoktu o bilindik ayarları yaptım ama full reklam..

bykutluay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Pro
Konular
3
Bende eu rom var hindistan rom twrp den nasıl kurarım yani klasik custom rom kurar gibimi.

bedelsiz25

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
1
Imei sıfırlanması derken?
Ben bu romu yükledikten sonra olmuş mu diye kontrol amaçlı telefonu kurmadan hızlı hızlı geçtim. Sonrasında telefonu fabrika ayarlarına döndürüp öyle kurulum yaptım. Imei olduğu yerde duruyor.
Demek istediğinizi pek anlayamadım.
Hocam şöyle benim cihaz yurtdışı imeil atılmış hindistan romu kurdum fakat twrp silininince ses kısma ile pover tuşuna basınca telefonun kendi arayüz olan sıfırlama bölümü geliyor bu bölümden hard reset atınca atılan imeil gidiyor bu sefer şebeke gelmiyor illa twrp den mi sıfırlama mi yapmamız gerekiyor diye sormak istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende eu rom var hindistan rom twrp den nasıl kurarım yani klasik custom rom kurar gibimi.
Eu romda sıkıntımı var hindistan roma geçmek istiyorsun twrp den klâsik kurabilirsin

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Global sürümdeyken konuşma yaparken hoparlör tam kulağıma ( hatta kulak deliğime ) denk gelmeyince ses az geliyordu illa denk getirmek için çaba sarfediyordum ve hoparlörün konumu , küçüklüğüne felan yoruyordum. bugün bu hint romuna geçtim hoparlör kısmını bi kulak boyu daha yukarı çıkarsam bile gümbür gümbür ses geldi çok iyi..

bykutluay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Pro
Konular
3
Eu romda sıkıntımı var hindistan roma geçmek istiyorsun twrp den klâsik kurabilirsin
Miui arama ve mesaj için özellikle geçmek istiyorum malum konuşma kayıt özellikle, yoksa gram sorunla karşılaşmadım.

Üst Alt