- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- dodo
- Konular
- 11
twrp yüklü telefonumda bu sürümü nasıl yüklerim.
Arkadaşlar güncelleme ota dan geldi. Güncelleme de reset den sonra cihaz twrp ile açıldı. Ne yapmam lazım. Cihazı aldığımda twrp yüklüydü. IMEI gider mi.(imei sonradan)Şu anki rom mıuı 11.0.6.0 QJWMIXM global kararlı
Merhabalar arkadaşlar cihaz 9s arkadaşımın buradaki konudan fastboot rom indirdik. Mi flash ile kurduk ancak cihaz açılmıyor direk stok recovery e atıyor. Resimleri paylaştığım şekilde.
Hocam dediklerinizi adım adım yaptım fakat indirdiğim romu bulamıyorum bir sürü dosya var.cihazda magisk yüklü tekrarmı yükleyeceğimReboot-Recovery yaparak telefonu yeniden başlatınız.
Konuda yer alan Recovery indirme bağlantısını indirerek romu indiriniz.Magisk indiriniz. İndirme işlemi tamamlandığında, Telefonun kapatınız Ses açma ve Güç tuşlarını kullanarak twrp ekranın da telefonu açınız.Twrp Install kısımına girerek İndirmiş olduğunuz Recoveryi romu seçiniz ve kurulumu yapınız. Ardından İndirmiş olduğunuz Magisk dosyasını flashlayınız.
Art dalvik cache yapıp geri gelerek Reboot-System yaparak güncellemeyi kurmuş olacaksınızdır.
İmeiniz gitmez.