Aldığınız hataya ilişkin ekran görüntüsü ekleyiniz.Peki başka bir hesapla telefon unlocked acabılır mıyız keza ben emiyorum %99 korece yazı 633***413 korece yazı diyor ibrsey olmuyor. ?
Bootloader ne işe yarıyor acaba?
hocam buyrun ekledimAldığınız hataya ilişkin ekran görüntüsü ekleyiniz.
Ana Başlık - Sıkça Sorulan Sorular
İlk Defa Xiaomi kullanıyorum ne yapmam lazım? Eğer cihazınızı yurt içi garantili olarak aldıysanız her hangi bir işlem yapmanıza gerek kalmaksızın açıp kullanabilirsiniz. Yurt dışından (veya yurtdışından getiren birinden ) satın aldıysanız; Pasaport bilgilerinizle E-Devlet üzerinden IMEI kayıt...forum.miuiturkiye.net
hocam buyrun ekledim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
işte arkadaşın arkadaşı 2 3 arkadaş aracılığı var telefonu değiştirmiş işte ulaşamadık bir kaç gündür.Bu cihazın 633****413 numaralı hesaba ait olduğu ve hesap sahibi tarafından kilitlendiği yazıyor hocam. 633****413 numaralı hesap size aitse bu hesabın şifresi ile giriş yaparak açmanız, eğer size ait değilse hesap sahibine ulaşmanız gerekli.
Maalesef ya arkadaşınızın arkadaşına, yani hesap sahibine ya da ücretli işlem için buradan Zenex 'e ulaşmanız gerekli... Şifreyi bulmadan işlem yapamazsınız.işte arkadaşın arkadaşı 2 3 arkadaş aracılığı var telefonu değiştirmiş işte ulaşamadık bir kaç gündür.
twrp denedim kullanırız kaldırırız vs dedim yüklenmedi. Orada da not allowed in locked state yazıyor