Doğrudur hocam bu kodlu cihaz joyeuse cihaz demektir.Model Kod Adı: joyeuse yazmıyor mobile phone yazıyor
Model Kod Numarası: M2003J6B2G yazıyor
hocam cihaza rom yüklesem mi yüklemesem mi kararsız kaldım cihazı yeni aldım garanti dışı kalmasını da istemiyorum. Ben daha önce mi6 kullanmıştım onun bootloderini açmıştım kaç kere de garantiye yolladım sorun olmuyordu. şimdi neden sorun oluyor bilgisi olan var mıDoğrudur hocam bu kodlu cihaz joyeuse cihaz demektir.
Hocam bunun hakkında en doğru bilgi garanti firmasından sorarak alınır ama benim bildiğim de şu şekilde; bl açmak garantiden çıkarmıyor, bl açık iken yazılımsal arızalarda sorumluluk ustlenmiyorlar. Esasen doğru bir hareket zaten bu, bl açacak cesaretin ve bilgin varsa format vb için bizi uğraştırma madem demenin kısayolu aslında. Ama yine de dediğim gibi firmayı aramak daha kesin kılar.hocam cihaza rom yüklesem mi yüklemesem mi kararsız kaldım cihazı yeni aldım garanti dışı kalmasını da istemiyorum. Ben daha önce mi6 kullanmıştım onun bootloderini açmıştım kaç kere de garantiye yolladım sorun olmuyordu. şimdi neden sorun oluyor bilgisi olan var mı
arasam söylesem garanti dışı kalır der. Bence dediğiniz gibi sorun neyse onu hallediyorlar örneğin ekran sorunuysa adam yazılıma bakmaz ama yazılımsal bir problemse bakabilirHocam bunun hakkında en doğru bilgi garanti firmasından sorarak alınır ama benim bildiğim de şu şekilde; bl açmak garantiden çıkarmıyor, bl açık iken yazılımsal arızalarda sorumluluk ustlenmiyorlar. Esasen doğru bir hareket zaten bu, bl açacak cesaretin ve bilgin varsa format vb için bizi uğraştırma madem demenin kısayolu aslında. Ama yine de dediğim gibi firmayı aramak daha kesin kılar.
Cihaz Kod adı Curtana ise evet Kurabilirsinizbu hint versiyon olan 48 mps kameralı note 9 pro ben de var şimdi bu globalde 9s olduğuna göre buna 9s in romlarını kurmamda bir sıkıntı yok değil mi yani 9s in romlarını kurabilirim.
evet hocam cpu z de de curtana yazıyor, valla dalgınlığıma gelmiş ilk defa böyle davranıyorum hint cihazı kitlemişler sağlık olsun teşekkürler.Cihaz Kod adı Curtana ise evet Kurabilirsiniz
Rica ederim Hocamevet hocam cpu z de de curtana yazıyor, valla dalgınlığıma gelmiş ilk defa böyle davranıyorum hint cihazı kitlemişler sağlık olsun teşekkürler.