- Adım
- Sefa Duman
- Cihazım
- Mİ 9SE
- Meslek
- BT Uzmanı
- Konular
- 28
Arka kamera da Note 9s'de 48MP,Note 9 Pro'da ise 64MP yazıyor en belirgini bu hocam
Genelde kod oluyordu ..sonu S J C ile biten bu cihazlarda yok mu acaba ?Arka kamera da Note 9s'de 48MP,Note 9 Pro'da ise 64MP yazıyor en belirgini bu hocam
Genelde kod oluyordu ..sonu S J C ile biten bu cihazlarda yok mu acaba ?
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim cihazım Note 9S 4/64 modeli ve kodu ise M2003J6A1GGenelde kod oluyordu ..sonu S J C ile biten bu cihazlarda yok mu acaba ?
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı cihaz ben de var.Netflix L1 de.Rom olayından bahsetmişsiniz neyi anlatmaya calismissiniz bilemiyorum ama,cihaz hem yazılım hem donanım olarak şu an sorunsuzHB'den satın alanlar yardımcı olabilir mi? Aslında Türkiyede Resmi Xiaomi Garantili satılan cihazlarda büyük sıkıntı var Global ROM desen değil, Hint ROM değil, EEA değil, RU değil. M2003J6A1G kodlu Curtana modeller kendine özgü bir Stock TR ROM ile gelmiş. Yani BL açmadan Güncelleyici üzerinden hiçbir ROM yüklenemiyor. Büyük sorun gerçekten TR ekibi kimse erkenden güncelleme yayınlamalı Netflix L3 bunda, tüm bölgelerden hem ayrı hemde MIUI versiyonu olarak çok gerideler.
Bu TR ROM ile alakalı başlığı 9S bölümünde açtım. Cihazı kullanan arkadaşlar ilgi gösterirse faydalı olur.
Türkiye ROM kullanılmış cihazlarda bunu anlatmaya çalışıyordum. Biraz fazla uzattığım için anlayamadınız belkide.Aynı cihaz ben de var.Netflix L1 de.Rom olayından bahsetmişsiniz neyi anlatmaya calismissiniz bilemiyorum ama,cihaz hem yazılım hem donanım olarak şu an sorunsuz