Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ModRedmi Note 9 S/PRO Dolby Digital Plus v7.2 [ANDROİD 10]
viper4android ile kullanabilirsin ek olarak, yada custom ayar çekebilirsin, kendi ses seviyesi çok iyi değil zaten cihazın. Seste artış olduysa önemli olan o zaten, çok devasa bir düzeltme yapmıyor kullanıp, kullanmamak tabi genede size kalmış ben kendi ses seviyesinden her anlamda daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Ayrı ayrı link vermemiş çünkü madde madde yazdığı dosyaları, tek rar dosyası içinde birleştirip öyle link paylaşmış. Yani siz linkte yer alan dosyayı indirin içinde üç farklı rar dosyasını görürsünüz.
Ayrı ayrı link vermemiş çünkü madde madde yazdığı dosyaları, tek rar dosyası içinde birleştirip öyle link paylaşmış. Yani siz linkte yer alan dosyayı indirin içinde üç farklı rar dosyasını görürsünüz.
Evet aynen öyle, madde madde paylaştığım için adımları tek dosya halinde 3.farklı zip paylaştım sırayla bunlar magisk üzerinden reboot yapmadan yüklenilecek en sonda q dolby atmos .zip dosyası yüklenildikten sonra reboot yapılacak. İki linkte aynı dosyaları içeriyor diğeri alternatif anlaşılır diye ek olarak belirtme gereği duymadım. Siz açıklamışsınız, teşekkürler.
Evet aynen öyle, madde madde paylaştığım için adımları tek dosya halinde 3.farklı zip paylaştım sırayla bunlar magisk üzerinden reboot yapmadan yüklenilecek en sonda q dolby atmos .zip dosyası yüklenildikten sonra reboot yapılacak. İki linkte aynı dosyaları içeriyor diğeri alternatif anlaşılır diye ek olarak belirtme gereği duymadım. Siz açıklamışsınız, teşekkürler.
Kendi mesajımı düzenleme yetkim yok hocam ne yazık ki yada düzenleme süresi geçtiği için artık çıkmıyor dikkat etmedim ama arkadaşlar sayfalara göz atarlarsa göreceklerdir illaki gerçi 8 kişi indirmiş ama bu şekilde bir geri dönüş almadık bir kişi haricinde.
Kendi mesajımı düzenleme yetkim yok hocam ne yazık ki yada düzenleme süresi geçtiği için artık çıkmıyor dikkat etmedim ama arkadaşlar sayfalara göz atarlarsa göreceklerdir illaki gerçi 8 kişi indirmiş ama bu şekilde bir geri dönüş almadık bir kişi haricinde.
Hocam Dolby veya viper uzerinde kullandığım öyle çok çeşitli ayar yok iyi diyebileceğim. YouTube da ayar videoları var bakın derim bende cogunlukla onları uygulayıp deniyorum.
Legacy modda sadece Viper kullanıyorum ve başka bir uygulamaya gerek duymuyorum. Eğer kaliteli bir kulaklığın var ise bu ayarları tavsiye ederim. Yaklaşık 2-2.5 saat uğraştım istediğim tarzda bassları & tizleri almak için. (Bass'a yöneliktir ayarlarım..)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Flood olacak ama bende Dolby'de tıklayınca uygulama kapanıyor. Yani mesela profil 1 e tıklayınca aşağı atıp kapatıyor , tekrar açıp profil 2 ye tıklıyorum hop yine kapanıyor ( tabi profili seçiyor ve kapansa bile aktif halde çalışıyor) çalışmasında bir sıkıntı yok ama rahat rahat profil seçemiyorum beni delirtiyor kapanıp durması. Var mıdır bir çözümü?