Ota bağlantısını indirsek manuel yüklesek nasıl olur hocam ?Geri çekilmiş galiba yakında gelicektir
Olur hiçbir sıkıntı olmaz. Beta sürüm olduğu için herkese sırayla gönderiliyor , yüklenmez ise geri çekiliyor normal bir durumOta bağlantısını indirsek manuel yüklesek nasıl olur hocam ?
redmi note 9 protwrp den yüklemeye çalıştım güncelleme yaptım fakat telefon açılmadı fast boot moduna bile girmiyorTwrp sürümü indirip twrpden flashlayabilirsiniz
Hangi twrp kullanıyordunuzredmi note 9 protwrp den yüklemeye çalıştım güncelleme yaptım fakat telefon açılmadı fast boot moduna bile girmiyor
Peki nasıl yükleyeceğim o şekilde yardımcı olur musunuz ? Birde beklesem tahmini kaç güne gelir güncellemeOlur hiçbir sıkıntı olmaz. Beta sürüm olduğu için herkese sırayla gönderiliyor , yüklenmez ise geri çekiliyor normal bir durum
Ne zaman gelir bilemem hocam. Cihaza uygun olan romu indirin. Dahili depolamada ana dizine atın. Sistem güncellemesi kısmından sağ üst 3 noktadan güncelleme paketini seçe basın (yoksa eğer büyük 11 yazan yere 10 kere peş peşe basın. İndirdiğiniz dosyayı seçin.Peki nasıl yükleyeceğim o şekilde yardımcı olur musunuz ? Birde beklesem tahmini kaç güne gelir güncelleme