- Adım
- mervan
- Cihazım
- redmi note9 pro
- Konular
- 2
TWRP RECOVERYHangi twrp kullanıyordunuz
TWRP RECOVERYHangi twrp kullanıyordunuz
Demek istediğim note 9 pro için şu an resmi twrp yok. Note 9s twrpsi mi vardı cihazda.TWRP RECOVERY
fast boot moduna girmiyor twrp yükleyebilecekmiyimredmi note 9 protwrp den yüklemeye çalıştım güncelleme yaptım fakat telefon açılmadı fast boot moduna bile girmiyor
evet aynen note 9s twrp si vardıDemek istediğim note 9 pro için şu an resmi twrp yok. Note 9s twrpsi mi vardı cihazda.
Peki hocam güncelleme gelir değil mi yine onu kurduğumuzdaNe zaman gelir bilemem hocam. Cihaza uygun olan romu indirin. Dahili depolamada ana dizine atın. Sistem güncellemesi kısmından sağ üst 3 noktadan güncelleme paketini seçe basın (yoksa eğer büyük 11 yazan yere 10 kere peş peşe basın. İndirdiğiniz dosyayı seçin.
Öylede olur internetten indirip ek güncelleme özelliğini açıp guncelleyebilirsiniz modelini söylerseniz arkadaşlar yardımcı olur ben bilmiyorum linki hangi siteden paylaşıyorlar veya alıyorlar böylede guncelleyebilirsiniz zaten bir sıkıntıya rastlasa bile telefon güncelleme yapmaz telefon normal olarak başlar düzeltiyorum MIUI sürümü model değilOta bağlantısını indirsek manuel yüklesek nasıl olur hocam ?
Gelir hocam bunu yapmanızda hiçbir sakınca yok. Normal güncelleme yaparmış gibi olacakPeki hocam güncelleme gelir değil mi yine onu kurduğumuzda
Tamamdır hocam teşekkür ederimGelir hocam bunu yapmanızda hiçbir sakınca yok. Normal güncelleme yaparmış gibi olacak
Note 9 Pro Global hocam cihazÖylede olur internetten indirip ek güncelleme özelliğini açıp guncelleyebilirsiniz modelini söylerseniz arkadaşlar yardımcı olur ben bilmiyorum linki hangi siteden paylaşıyorlar veya alıyorlar böylede guncelleyebilirsiniz zaten bir sıkıntıya rastlasa bile telefon güncelleme yapmaz telefon normal olarak başlar
Ayarlar-ekran-kontrol merkezi- yeni kontrol merkezini kullanRedmi Note 9 Pro MIUI 12.0.1.0 yükledim fakat bildirim paneli böyle neden değişmedi ? Yaşayan var mı bu sorunu
Hocam çok teşekkür ederim çok sağolunAyarlar-ekran-kontrol merkezi- yeni kontrol merkezini kullan