- Adım
- Yaşar
- Cihazım
- Mi Note 10 Pro
- Meslek
- tekniker
- Konular
- 33
Tam sürüm dediğiniz resmi sürüm oda baya sürer hocamtam sürüm ne zaman yayınlanır
Tam sürüm dediğiniz resmi sürüm oda baya sürer hocamtam sürüm ne zaman yayınlanır
Hocam öyle yaptım cihazımın 666 saatlik bl açma saati biraz önce bitti şu an eu rom kurmaya çalışıyorum black twp için magis kuracağımda magisk dosyasını bulmadım normalde twrp konusu altına koyarlardı linkihocam pitchblack twrp kurun onunla magisk sorunsuz çalışıyor bu twrp sorunlu dedik ama dinletemedik
hocam zaten sabit konular arasında eu rom kurulum rehberim mevcut orda pitchblack twrp ile kurulum yöntemini detaylı şekilde anlattım konunun sonunda son adımda ise root atma yönteminide paylastım bu twrp ile neden ugrasıyorsunuz o rehberden temiz bir kurulum yaparak eu roma geçiş yapabilirsiniz magisk artık twrplere gömülü şekilde geliyor haricen dosya olarak paylasılmıyorHocam öyle yaptım cihazımın 666 saatlik bl açma saati biraz önce bitti şu an eu rom kurmaya çalışıyorum black twp için magis kuracağımda magisk dosyasını bulmadım normalde twrp konusu altına koyarlardı linki
Hocam dediğiğniz twrp yi kurdum eu romuda kurdum ama sistemi yeniden başlatın deyince twrp ekranına geri geliyor cihazı nasıl açabilirimhocam zaten sabit konular arasında eu rom kurulum rehberim mevcut orda pitchblack twrp ile kurulum yöntemini detaylı şekilde anlattım konunun sonunda son adımda ise root atma yönteminide paylastım bu twrp ile neden ugrasıyorsunuz o rehberden temiz bir kurulum yaparak eu roma geçiş yapabilirsiniz magisk artık twrplere gömülü şekilde geliyor haricen dosya olarak paylasılmıyor
eu rom konusunda attıgınız mesaja gerekli çözüm verilmiştir hocamHocam dediğiğniz twrp yi kurdum eu romuda kurdum ama sistemi yeniden başlatın deyince twrp ekranına geri geliyor cihazı nasıl açabilirim
twrp kurdum root nasıl atacam
pek bişi anlamadım ordanBu konuda yer alan twrp yi kullanın...
Recovery - PitchBlack Recovery [Resmi] [Twrp] [Miatoll] Sürüm Stabil (Joyeuse-Curtana-Excalibur)[Türkçe] 30.03.2021 Güncellendi
PitchBlack Recovery Resmi Twrp Çıktı Miatool Sürüm Stabil (Joyeuse-Curtana-Excalibur-Gram)v3.1.0 30.03.2021 Twrp Sürümü: 3.4.0 PitchBlack Sürümü: 3.1.0 Evet Arkadaşlar Sonunda PitchBlack Twrp Resmi Olarak Yayınlandı Miatool Olarak Tüm Redmi Note 9 Pro/Pro Max ve Redmi Note 9s...forum.miuiturkiye.net
pek bişi anlamadım ordan
root kurlumu ile bilgim pek yokk