Böyel bir başlık açtım ama belki daha önce de açılmış veya bulunmuş olabilir. Yine de devam...
4 Günlük cihazın kamerasında 10 taneden üzeri toz görünce cinlerim tepeme çıktı. Dikkat ettim. Toz, kesinlikle kamera çevresinden giriyor.
Biraz dikkatli bakınca kameralar önündeki dış camın açıldığını gördüm. Hemde sadece basit bir tırnak hareketi ile. Kameralar etrafında sözde süngerimsi ve plastik conta benzeri bir parça mevcut. Tabi ki o anda fark ettim. Bu parçalar, cama doğrudan temas edemiyor. Ve bu yüzden aradan sürekli toz girişi oluyor. Bu da, doğrudan tasarım hatasını kanıtlar nitelikte. Teşekkürler Mi. General mobile olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz. Note5 den beri kullanırım. Note 8 den itibaren kaliteyi ciddi anlamda düşürdünüz. Tasarım hatalı bir ürün.
Henüz servisin ne gibi bir müdahale yapacağını kestiremiyorum. Merak edenler koruma camın ile kamera arasına tırnağını sokup açsın. Korkmayın. Kolayca çıkıyor zaten. Kendi imkanlarım ile güvendiğim bir serviste müdahale etmeyi planlıyorum. Sonrada satıp artık ios evrenine geçmeye karar verdim.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Videoyu hadise vuku bulduktan sonra çekmek aklıma geldi. Öncesinde camı açtığım için tozları temizlemiştim. Forumda diğer kullanıcı şikayetleri ve diğer platformlardaki benzer şikayetler neticesinde tozlu halinin fotoğrafı için tekrar uğraşmak durumunda olduğumu düşünmüyorum.
Hiç bir şekilde kötüleme, hakaret olmadan kişisel fikrimi ve olağan durumu net olarak aktarmaya çalıştım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bi kaç gündür telefon alma arefesindeyim,bugun birisiyle gorustum 9ro 128gb alacaktim sans eseri bi arkadas cihazin kronik sorunlu oldugunu söyledi.Bunun üzerinde facebookta ne kadar 9 serisi grup varsa hepsine baktım çogu kişi kameranin toz almasından şikayetçi.Cok kısa sürede içerisi toz...
forum.miuiturkiye.net
Merhaba iyi günler 30 Haziran 2020 tarihinde siirtten note 9 pro aldım paketini kendim açtım 6 temmuz 2020 günü telefonu hiçbir yere carpmama yada hor kullanmama rağmen arka taraftaki portre kamerasının asiriri derece toz aldığını farkettim (hiç bir yerde gözle gorulur acıkıkyok )askeri personel...
forum.miuiturkiye.net
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir