- Adım
- Arif
- Cihazım
- red mi note 9 P
- Konular
- 3
her şeyi uygulamama rağmen neden giremiyorum ?
Bootloader açıksa deneyinz ama ben redmi 7 cihazda denemiştim yinede yetkili hesap sormuştu belki sizin cihazda sormazYetkili hesap şart mı arkadaşlar? Bootloader açık cihaz da direk olmaz mı?
olmaz kardeşim yetkili hesap yada jtag lazım başka türlü olmaz portlar kilitlendiyse yetkili hesapta kurtarmaz direk jtag ile kurtalabilirYetkili hesap şart mı arkadaşlar? Bootloader açık cihaz da direk olmaz mı?
cihaz brick konumunda ise bootloader kilidinin açık olup olmaması fark etmiyor ki ?Yetkili hesap şart mı arkadaşlar? Bootloader açık cihaz da direk olmaz mı?
olmuyor hacım bende hard rbrick yaptım tecrübeyle sabit yetkili hesap istiyor ama portlar kilitlendiği için yetkili hesap ile bile yazılım yemedi zenex hüseyin hocam jtag ile kurtardı cihazı note 9 pro cok sıkıntılı bir cihazBootloader açıksa deneyinz ama ben redmi 7 cihazda denemiştim yinede yetkili hesap sormuştu belki sizin cihazda sormaz
hocam yetkili hesap bile kurtarmıyor portlar kilitlendiyse direk jtag işlemi çözüm malesefcihaz brick konumunda ise bootloader kilidinin açık olup olmaması fark etmiyor ki ?
kilit açıksa ve fastboota giriyorsa yetkili hesap olmadan atılır ama diğer türlü yetkili hesap şart
kral note 9 pro elimde kaldı nasıl yardımcı olabilirsin?ustam uzaktan bağlantı olayını biliyorum çok yaptım yetkili hesapta var zaten bizde
rehber yazarsan güzel olur herkes faydalanır
NOT : Tüm eylemler kendi sorumluluğunuzda yapılır, eğer tecrübe yoksa, bu manipülasyonlar için usta parasını ödemek daha iyidir.1 - Cihazın arka kapağını sökün
* Bu işlemler FlashTool aracılığıyla 9008 modunda yazılım yüklemek içindir.
Talimatlar :
2 - Ekran paneli fleks konnektörünü çıkarın
3 - Batarya konnektörünü çıkarın
4 - USB kablosunu telefona takın, bilgisayara şuan bağlamayın.
5 - Alttaki resimde işaretli olan noktalar TEST POİNT noktalarıdır. O noktaları cımbız gibi bir aletle , noktalara değdirin, yani kısa devre yapın ve bu esnada USB kablo ile cihazı Bilgisayara bağlayın.
(Buraya kadar şu anlık, yani yazılım yüklemek için batarya konnektörünün bağlanmasına gerek yoktur)
6 - Bilgisayar Yeni bir cihaz tanımladıktan sonra tamamdır.
Cihaz EDL MOD'a alınmıştır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.