Rehber Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Miatoll Xiomi Eu 21.3.25 Mıuı 12.5 Rom

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Bilmiyorum kardeşim bakalım cilgingitar kardeşimiz kursun deneyimlerini aktarsın anlarız nasıl bir rom olduğunu
Önceki sürüm eu kararlıdan iyiydi her yönden şu anlık. Globale 12.5 geldikten sonra eu kararlı daha iyi olur tabi.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Önceki sürüm eu kararlıdan iyiydi her yönden şu anlık. Globale 12.5 geldikten sonra eu kararlı daha iyi olur tabi.
Aynen kararlı sürüm gelicek global rom 12.5 ile gelicek o yüzden güncelleme vermediler bu gelince tabiki hepsinden cok daha iyi olcak

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
şu an açılış ekranında. kuracak arkadaşlar eğer format datadan sonra reboot system dediklerinde no os yani işletim sistemi yüklü değil gibi bir uyarı alırlarsa panik yapmasınlar reboot system desinler, fastboota atacak, sonra tekrar twrp ye geçip magisk flaşlasınlar açılacak

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
şu an açılış ekranında. kuracak arkadaşlar eğer format datadan sonra reboot system dediklerinde no os yani işletim sistemi yüklü değil gibi bir uyarı alırlarsa panik yapmasınlar reboot system desinler, fastboota atacak, sonra tekrar twrp ye geçip magisk flaşlasınlar açılacak
Hocam ben kurulum talimatlarını güncelledim sanırım bu yolla ve sırayla kurulursa sıkıntı olacagını düşünmüyorum ayrıca yedekleme de ekledim notlara nolur nolmaZ diye

bayir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ata
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Meslek
Anestezi Teknikeri
Konular
11
Hocam güncelleme geldiğine göre deniyebilirim :) Deneyimlerimi yazarım

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Hocam ben kurulum talimatlarını güncelledim sanırım bu yolla ve sırayla kurulursa sıkıntı olacagını düşünmüyorum ayrıca yedekleme de ekledim notlara nolur nolmaZ diye
aynen hocam zaten her şeyi doğru yaptım ama nedense reboot system dediğimde no os diye bir uyarı verdi. soğukkanlı davranıp risk alıp reboot dedim. :D

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
aynen hocam zaten her şeyi doğru yaptım ama nedense reboot system dediğimde no os diye bir uyarı verdi. soğukkanlı davranıp risk alıp reboot dedim. :D
Yedekleme önemli hocam ben bu twrplerin dahili depolama sorunu yüzünden 64 gb lık hafıza kartı almıştım 9 pro cihazıma oda elimde kaldı mi note 10 pro cihaz desteklemiyor giggle~~ bu arada no os deyince bişey olmuyor insan hard brick felan olacak sanıyor iyi biliyorum o hissi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam güncelleme geldiğine göre deniyebilirim :) Deneyimlerimi yazarım
Hocam kurulum talimatına uygun kurulumu yapın her bir adımı sırasıyla yapın hiç bir adımı atlamayın eger cihaz açılmaz fastbooot moda atarsa yeniden twrpyi açın magisk zip dosyasını atın dahili depolama ya yeniden flashlayın magiski cihaz sorunsuz açılacaktır

bayir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ata
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Meslek
Anestezi Teknikeri
Konular
11
Yedekleme önemli hocam ben bu twrplerin dahili depolama sorunu yüzünden 64 gb lık hafıza kartı almıştım 9 pro cihazıma oda elimde kaldı mi note 10 pro cihaz desteklemiyor giggle~~ bu arada no os deyince bişey olmuyor insan hard brick felan olacak sanıyor iyi biliyorum o hissi

Hocam kurulum talimatına uygun kurulumu yapın her bir adımı sırasıyla yapın hiç bir adımı atlamayın eger cihaz açılmaz fastbooot moda atarsa yeniden twrpyi açın magisk zip dosyasını atın dahili depolama ya yeniden flashlayın magiski cihaz sorunsuz açılacaktır
Tamam hocam indiriyorum şuan deneyimleyip size dönecem inşallah . Tekrardan çok teşekkürler :)

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25

bende daha yeni hafıza kartı siparişi verdim vallahi hocam :D

uygulama açılışı düzelmiş ve kusursuz bir rom olmuş hocam tavsiyemdir.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
bende daha yeni hafıza kartı siparişi verdim vallahi hocam :D

uygulama açılışı düzelmiş ve kusursuz bir rom olmuş hocam tavsiyemdir.
hocam elinize emeğine sağlık bilgilindirme için şarj konusundada geri dönüşlerinizi bekliyorumYes~~

Üst Alt