- Adım
- BÖRÜ
- Cihazım
- XİAOMİ
- Meslek
- Egitmen
- Konular
- 25
agni 7.8 aslan hocamin profilindede varHocam agni kernelin hangi sürümünü kullanıyorsunuz
agni 7.8 aslan hocamin profilindede varHocam agni kernelin hangi sürümünü kullanıyorsunuz
Hocam bu sürümde bugün yeniden başlatma ve twrp moduna alma yaşadım yeninden 7.8 sürümü yükleyip açtım sonradında 6.4 indirip yükledim sıkıntı olmadı 6.4 en stabili gibi duruyor bilginize...agni 7.8 aslan hocamin profilindede var
7.8 agni kernelde kullaniyorum suana kadar hic yasamadimHocam bu sürümde bugün yeniden başlatma ve twrp moduna alma yaşadım yeninden 7.8 sürümü yükleyip açtım sonradında 6.4 indirip yükledim sıkıntı olmadı 6.4 en stabili gibi duruyor bilginize...
Bende 7.8 agni deyim 2 gündür yaşamadım bende.7.8 agni kernelde kullaniyorum suana kadar hic yasamadim
nasıl rom memnunmusunNote 9s cihazıma kurdum az önce ve magisk flashlamadan da açıldı fastboot moda düşmedi. gerçi şu an boot ekranında miui yazısı geldi daha açılmış değil ama sanıyorım açılacak. umarım stabil bir şekilde çalışır bakalım biraz kullandıktan sonra neler olacak paylaşırım burdan. emeğinize sağlık paylaşım için. ve evet açıldı kurulum ekranı geldi şimdi.
kesinlikle çok memnunum. tek sıkıntı diyebileceğim whatsappta tam ekran olmuyor. en altta iki milimlik bi siyahlık kalıyor o da şimdilik problem teşkil etmiyor. 2 dk sonra yorumu düzenleyip ekran görüntüsü ekleyeceğim. şimdi fark ettim başka uygulamalarda da öyle sanırım ayarlardan çözülebilecek bi durum. evet tam ekran göstergesiyle alakalıymış. gizleme opsiyonu var ayarlarda. şu an düzeldi ama artık alttaki gösterge barı da kayboldu.nasıl rom memnunmusun
hocam o bar zaten senin dedigin centikkesinlikle çok memnunum. tek sıkıntı diyebileceğim whatsappta tam ekran olmuyor. en altta iki milimlik bi siyahlık kalıyor o da şimdilik problem teşkil etmiyor. 2 dk sonra yorumu düzenleyip ekran görüntüsü ekleyeceğim. şimdi fark ettim başka uygulamalarda da öyle sanırım ayarlardan çözülebilecek bi durum. evet tam ekran göstergesiyle alakalıymış. gizleme opsiyonu var ayarlarda. şu an düzeldi ama artık alttaki gösterge barı da kayboldu.