Rehber Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Miatoll Xiomi Eu 21.3.25 Mıuı 12.5 Rom

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
agni 7.8 aslan hocamin profilindede var
Hocam bu sürümde bugün yeniden başlatma ve twrp moduna alma yaşadım yeninden 7.8 sürümü yükleyip açtım sonradında 6.4 indirip yükledim sıkıntı olmadı 6.4 en stabili gibi duruyor bilginize...

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Hocam bu sürümde bugün yeniden başlatma ve twrp moduna alma yaşadım yeninden 7.8 sürümü yükleyip açtım sonradında 6.4 indirip yükledim sıkıntı olmadı 6.4 en stabili gibi duruyor bilginize...
7.8 agni kernelde kullaniyorum suana kadar hic yasamadim

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
magisk kaldırınca cihaz açılmıyor neden acaba ?

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
Note 9s cihazıma kurdum az önce ve magisk flashlamadan da açıldı fastboot moda düşmedi. gerçi şu an boot ekranında miui yazısı geldi daha açılmış değil ama sanıyorım açılacak. umarım stabil bir şekilde çalışır bakalım biraz kullandıktan sonra neler olacak paylaşırım burdan. emeğinize sağlık paylaşım için. ve evet açıldı kurulum ekranı geldi şimdi.

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
Note 9s cihazıma kurdum az önce ve magisk flashlamadan da açıldı fastboot moda düşmedi. gerçi şu an boot ekranında miui yazısı geldi daha açılmış değil ama sanıyorım açılacak. umarım stabil bir şekilde çalışır bakalım biraz kullandıktan sonra neler olacak paylaşırım burdan. emeğinize sağlık paylaşım için. ve evet açıldı kurulum ekranı geldi şimdi.
nasıl rom memnunmusun

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
nasıl rom memnunmusun
kesinlikle çok memnunum. tek sıkıntı diyebileceğim whatsappta tam ekran olmuyor. en altta iki milimlik bi siyahlık kalıyor o da şimdilik problem teşkil etmiyor. 2 dk sonra yorumu düzenleyip ekran görüntüsü ekleyeceğim. şimdi fark ettim başka uygulamalarda da öyle sanırım ayarlardan çözülebilecek bi durum. evet tam ekran göstergesiyle alakalıymış. gizleme opsiyonu var ayarlarda. şu an düzeldi ama artık alttaki gösterge barı da kayboldu.

Ekli dosyalar

• IMG_20210127_202631.jpg
    IMG_20210127_202631.jpg
    440,3 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
kesinlikle çok memnunum. tek sıkıntı diyebileceğim whatsappta tam ekran olmuyor. en altta iki milimlik bi siyahlık kalıyor o da şimdilik problem teşkil etmiyor. 2 dk sonra yorumu düzenleyip ekran görüntüsü ekleyeceğim. şimdi fark ettim başka uygulamalarda da öyle sanırım ayarlardan çözülebilecek bi durum. evet tam ekran göstergesiyle alakalıymış. gizleme opsiyonu var ayarlarda. şu an düzeldi ama artık alttaki gösterge barı da kayboldu.
hocam o bar zaten senin dedigin centik :)

Üst Alt