Kernel Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Kararlı Agni Kernel Miatoll Sürüm Mıuı-Aosp (Kararlı & Beta)

lokalanestezi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
note9pro
Konular
0
Hocam bende de 1.5-2 gün kapanma falan olmadı ama daha sonra oldu ben şuan orjinal kerneldeyim kafam rahat kapanacak mı reset atacak mı diye bir derdim yok hayır bazen öyle bir zamanda reset atıyor ki agni kernel yüklediğim bin pişman oluyorum
Ama hissedilir derecede bı ısınma farkı oldutel sarjdayken sizin paylaştığıniz dosyayı yüklendikten sonra hocam sizde de oldu mu böyle birsey

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Ama hissedilir derecede bı ısınma farkı oldutel sarjdayken sizin paylaştığıniz dosyayı yüklendikten sonra hocam sizde de oldu mu böyle birsey
Hocam açıkçası ben 1.5 gün falan kullandım belki 1 defa şarj işlemi yapmışımdır onda da hiç dikkat etmedim ısınıp ısınmadığına

lokalanestezi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
note9pro
Konular
0
Hocam açıkçası ben 1.5 gün falan kullandım belki 1 defa şarj işlemi yapmışımdır onda da hiç dikkat etmedim ısınıp ısınmadığına
Anladım hocam benim yarın 2.. gün olcak bakalm kapanacak mı.aslan hocamın başka bir konuda paylaştığı snapdragon açılış logosu değiştirmeyi denediniz mi hocam

knkahun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emrh
Cihazım
redmi note 7
Konular
21
Bu kerneli MIUI 11.0.5 de kullanabiliyor muyuz cihaz joyuuse

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Bu kerneli MIUI 11.0.5 de kullanabiliyor muyuz cihaz joyuuse
Hocam MIUI tüm sürümler için uygundur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım hocam benim yarın 2.. gün olcak bakalm kapanacak mı.aslan hocamın başka bir konuda paylaştığı snapdragon açılış logosu değiştirmeyi denediniz mi hocam
Hayır hocam denemedim konuyu görmedim de zaten
Ben bugüne kadar en iyi 6.4 sürümü kullandım o yüzden şuan 6.4 stabil sürümü yükledim bakalım bunda hata verevekmi onun harici tüm sürümlerde sorun yaşadığımi biliyorum

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
AGNi kernel v7.8 kararlı MIATOLL (MIUI Q / AOSP Q-R) güncellendi artık modül yok geliştirici bu son sürümün yeniden başlatma ve donma sorunları olmadığını söyledi artık modül devredışı bırakıldı.

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
AGNi kernel v7.8 kararlı MIATOLL (MIUI Q / AOSP Q-R) güncellendi artık modül yok geliştirici bu son sürümün yeniden başlatma ve donma sorunları olmadığını söyledi artık modül devredışı bırakıldı.
Hocam ben şuan 6.4 stabil kullanıyorum heralde kullandığım en stabil ve sorunsuz versiyon buydu ancak yeni versiyonu da denemek lazım tabi

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam ben şuan 6.4 stabil kullanıyorum heralde kullandığım en stabil ve sorunsuz versiyon buydu ancak yeni versiyonu da denemek lazım tabi
hocam sizide denek olarak kullanıyoz ama kusura bakmayın bi yedek alıp bunu deneme sansınız varmı bu sefer iyi dedi geliştici ama

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
hocam sizide denek olarak kullanıyoz ama kusura bakmayın bi yedek alıp bunu deneme sansınız varmı bu sefer iyi dedi geliştici ama
Yok hocam estağfurullah seve seve denerim ben yenilikleri severim hele bir de rom olursa onu denemeyi daha çok seviyorum hatta bir kaç tane aosp rom denedim eu rom daki tadı bulamadım tekrar eu ya geçtim

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Yok hocam estağfurullah seve seve denerim ben yenilikleri severim hele bir de rom olursa onu denemeyi daha çok seviyorum hatta bir kaç tane aosp rom denedim eu rom daki tadı bulamadım tekrar eu ya geçtim
globa roma güncelleme geldi yakında eu da güncellenir hocam

Üst Alt