Merhaba. Ben bunu yükledim. Chrome sayfasında gezerken google'da bir videoya tıkladım. Telefonda çökme meydana geldi. Yeniden başlatıp tekrar denedim yine çöktü. Yani 7.4 Sürümünde sıkıntı var. 7.0 sürümüne geri döndüm. Bilgilerinize...AGNi kernel v7.4 kararlı MIATOLL (MIUI Q / AOSP Q-R) Güncellendi
Hocam agni birşeyler yapmaya çalışıyor malesef bazı sürümleri sıkıntılıMerhaba. Ben bunu yükledim. Chrome sayfasında gezerken google'da bir videoya tıkladım. Telefonda çökme meydana geldi. Yeniden başlatıp tekrar denedim yine çöktü. Yani 7.4 Sürümünde sıkıntı var. 7.0 sürümüne geri döndüm. Bilgilerinize...
Anladım hocam. Ben pek yorum yapmam ama konuyu gizliden takip ediyorum. Elinize sağlık. Yuki kernel nasıldır acaba onu da merak ediyorum aslında?Hocam agni birşeyler yapmaya çalışıyor malesef bazı sürümleri sıkıntılı
hocam yuki yaklasık 1 aydır güncelleme almıyor denemek isterseniz linkini bırakıyım burayaAnladım hocam. Ben pek yorum yapmam ama konuyu gizliden takip ediyorum. Elinize sağlık. Yuki kernel nasıldır acaba onu da merak ediyorum aslında?
Teşekkür ederim bir deneyeyim.hocam yuki yaklasık 1 aydır güncelleme almıyor denemek isterseniz linkini bırakıyım burayaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam yuki yi ben de yükledim ama hiç beğenmedim açıkçası sanki telefon çok fazla ısınıyor gibi geldi birde şarj performansını da beğenmedim tekrar agni ye geçtim ama siz bilirsiniz denemekten zarar çıkmazTeşekkür ederim bir deneyeyim.
Hocam 7.4 stabilde de hata var bildirim panelinde ekran fotosu bırakıyorumAGNi kernel v7.5 kararlı MIATOLL (MIUI Q / AOSP Q-R) Güncellendi