Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ROM ÖZELLİKLERİ
1 MART 2023 Güncellemesi
Android 13
Gereksiz Uygulamalar Kaldırılmış
Hızlı ve Akıcı arayüz
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
İNDİRME LİNKLERİ
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Değişiklik Günlüğü
* Ocak yaması
* Hoparlörde sabit mikrofon
* Sabit Vulkan regresyonu
* Sabit Wi-Fi Ekranı
KURULUM
Burdan gerekli dosyayı indirip sonra cihaza atıyoruz.
Twrp girip Format Data yapıyoruz(Tüm verileriniz silinir)
Ardından indirdiğimiz dosyayı yüklüyoruz. Yükleme bitince Wipe/Cache'yi seçip temizliyoruz.
ANX KAMERA YÜKLEME REHBERİ
Anx Kamera kurmak için cihazınızda root olması gereklidir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dosyayı indirdikten sonra Magisk'e girip alttan modüller kısmını seçiyoruz.
Dahili depolamadan yükleye basıyoruz ve dosyayı seçip yükleme işleminin bitmesini bekliyoruz.
Cihazı yeniden başlatıyoruz.
ROM HAKKINDA GÖRÜŞLERİM
Öncelikle romu 1 gün kullandım onu belirtmek isterim.(Bu arada bir sürü uygulama yükledim önceden kullandıklarımı.)
Romun artıları miui'dan kesinlikle daha akıcı telefon. Google'ın kendi kamerası sayesinde ön kamera çağ atlamış özellikle portre modunda çok çok iyi duruma gelmiş.
Eksi yönlerine değinecek olursak pil ne çok iyi ne çok kötü ama miui'da ki kadar fazla dayanmıyor .
Bence en kötü sorunlardan birisi olan sorun ARKA KAMERA(64MP SORUNU). Evet en büyük sorun bu sorun çünkü google kamera ön de çok iyi olsa da arkada gün ışığında iyi diyemiyorum fotoğraf kalitesi çok düşük oluyor maalesef ki ve ANX Kamera yükledim ama o da düzgün çalışmıyor bir çalışıyor bir çalışmıyor. Miui'da ekranı köşeye küçültme olayı bunda yok benim için büyük eksi bu maalesef ki .Diğer bir eksisi de SMS ve Arama uygulaması Google'ın uygulamaları.
Toparlarsak Miui'dan buna geçilir mi aşırı bir fark var mı derseniz bence hayır geçilmez.