Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler dostum. Eğer bu geçtiğim romda önemli bir sorunla karşılaşırsam tekrar bu roma dönebilirim o zaman.
Peki güncellemeyi ocak versiyonunda ota üzerinden yapabiliyor muyuz? Eğer evetse boyut yüksek mi? Çünkü son günlerdeki bu rom merakım yüzünden internetim kalmadı
Hocam rom + ve - özellikleri neler aceba bilgi verirseniz sevinirim. Miui 12.5 döndüm ama hala uygulamaları yüklemedim. Bilgi verirseniz birde onu deneyebilirim
Superior OS bildiğimiz saf Android 12'nin üzerine bazı değişiklikler ve ek özellikler eklenmiş bir versiyonu.
Örnek verecek olursam hızlı ayarlar panelinde daha fazla ayar seçeneği var, kafein modu gibi. Durum çubuğu için tema seçeneği var. Güç menüsüne ek ayarlar eklenebiliyor. Bunun gibi ek ayarlar mevcut.
Ek olarak Xiaomi bölümü var romun. Xiaomi'deki ses ve renk modlarını bu roma portlamışlar ve başarılı çalışıyor.
Romu dün geceden beri kullanıyorum izlenimlerimi yazmaya çalışayım.
Artı yönleri:
Pil beni şaşırtacak düzeyde iyi gidiyor.
Özelleştirmeler ve ek ayarlar romu daha iyi hale getiriyor.
Çok az sistem uygulaması kullanıyor. Sanırım bu da ram kullanımını etkiliyordur.
Uygulamalar için tam ekran modu (otomatik) mevcut.
Durum çubuğuna çift tıklayarak ekranı direkt kilitleyebiliyorsunuz.
Magisk ve root sorunsuz çalışıyor.
Eksi yönleri:
Kötü bir kamerayla geliyor. Sonradan manuel olarak gcam kurmanız gerekli.
Çift dokunarak ekran uyandırma özelliği var fakat çalışmıyor. Ekranı parmak izinizle uyandırabilirsiniz.
Hızlı şarjda sorun var. Daha düşük voltajla şarj oluyor. Şarj süresi uzuyor.
Fm radyo çalışmıyor.
İzlenimlerim şimdilik bu yönde. Denemek isteyenler olursa aşağıya linkini bırakıyorum. Umarım memnun kalırsınız.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
5 gündür kullanıyorum güzel rom valla akıcı. sadece eskiden kullandığım motowaves sound mod çalışmıyordu onun yerine audiowizard kurdum. gelsin bakalım plus versiyonu nasıl olmuş