Ben hala inanamıyorum kimse çözmek için uğraşmıyor mu ya magisk modülü ile falan olmayacak bi şey mi bu? Herkesde olan bi problem olmasına rağmen kimse de sesini çıkarmıyor.çözüm yok hocam gelecek olan güncellemeleri takip edicez artık
Hocam xiomi cihazın en büyük sorunudur widevine mıuı 12 ile getirdiler adam akıllı parmak izi kısmına ama oda düzgün çalışmıyor malesefBen hala inanamıyorum kimse çözmek için uğraşmıyor mu ya magisk modülü ile falan olmayacak bi şey mi bu? Herkesde olan bi problem olmasına rağmen kimse de sesini çıkarmıyor.
Ben her yere yazıyorum her gün yerli yabancı forumlara bakıorum ama sonç yok. Sesimizi nasıl ve kime duyuracağız ki ? Benim pek bilgim yok bu konuda.Ben hala inanamıyorum kimse çözmek için uğraşmıyor mu ya magisk modülü ile falan olmayacak bi şey mi bu? Herkesde olan bi problem olmasına rağmen kimse de sesini çıkarmıyor.
Betada mı?Son güncellemede en azından eu rom için L1 Problemi giderilmiş arkadaşlar istediğiniz gibi hd netflix amazon izleyebilirsiniz hayırlı olsun.
Stabilde de düzelmiş mi kullanan arkadaşlar yeşillendirsin.
Hayır 12.0.2. Sürümünden bahsediyorumBetada mı?