Soru Redmi Note 9 Pro MIU 12 Ne zaman gelecek?

ocer06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Recep
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
1
Merhabalar, Forumda yeniyim. Konuyuyanlış yere açtıysam affola. Redmi Note 9 Pro cihazım. MIUI 12 halen gelmedi. Telefon başında güncelleme beklemekteyim hala. Ne zaman gelir? Tahmini ya da bilgisi olan var mı?

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
22
Bende merak ediyorum nezaman gelecek bu 12 güncellemesi nekadar nazlandi ;)

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Senin deyişinle Eylül de geliyordu.
Kardeşim benim deyişim değil adamların yaptıgı açıklamayı ben sizlere aktardım sadece uydurmadım yani bu onların ayıbı hiç dedikleri tarihlere uymadılar ama bu sefer resmi açıklama geldi note 9s global ve redmi note 9 pro global için 20 ekimden itibaren dagıtıma baslıcaz dediler bu seferde yalan çıkarsa bu gene onların ayıbı benim değil

Oyla:

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Ana konudan takip ederseniz orada kaynaklarla paylaşıyoruz dün paylaşılan bilgi aslan568 in dediği gibi 20 ekimde başlayacağı yönünde. Takip etmek isteyen piunika.web adresinden inceleyebilir haberleri. 100 tane konu var ne zaman gelecek diye.

Oyla:

doganarslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
doğan arslan
Cihazım
redmi 12
Konular
4
Dedikleriniz hiçbir sorunu yaşamıyorum hocam. Batarya konusuna gelince ekran süreniz kaç saat evet 5020 MAH bir bataryaya göre az gidiyor ama 13 saatlik felan ekran süresi aldığım günler de oldu ortalama 10 saat diyelim.
Cihaz garantili ise fabrika ayarlarına dönün ya da Hard reset atın. Bu işlemi yapmadan önce yedeklerinizi alın her şey sıfırlanacak cunku
Telefon şimdide durduk yere titriyor :)) yemin ederim kafayı yiyecm . Format at diyorsunuz. Bu telefon bildiğin çöp kardeşim. Yazılım çöpü. Burdan söylüyorum almayın bu telefonu yemin ederim almayın . 3000 lira çöpe gitti. Çöp. Gidin Samsung alın. 2. El iPhone alın . Redmi 8 pro alın bundan uzak durun . Redmi note 9 pronun iyisine gelmek şans işi. Kumar oynamayın.

Oyla:

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Telefon şimdide durduk yere titriyor :)) yemin ederim kafayı yiyecm . Format at diyorsunuz. Bu telefon bildiğin çöp kardeşim. Yazılım çöpü. Burdan söylüyorum almayın bu telefonu yemin ederim almayın . 3000 lira çöpe gitti. Çöp. Gidin Samsung alın. 2. El iPhone alın . Redmi 8 pro alın bundan uzak durun . Redmi note 9 pronun iyisine gelmek şans işi. Kumar oynamayın.
Ben dediklerinğz sorunlarla karşılaşmadım görüşünüz saygın duyarım ama dediğim gibi ben hiçbiri ile karşılaşmadım titremeyide ilk defa duydum benim telefonum çöp değil siz gidin Samsung alın hocam.

Oyla:

doganarslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
doğan arslan
Cihazım
redmi 12
Konular
4
Ben dediklerinğz sorunlarla karşılaşmadım görüşünüz saygın duyarım ama dediğim gibi ben hiçbiri ile karşılaşmadım titremeyide ilk defa duydum benim telefonum çöp değil siz gidin Samsung alın hocam.
Hocam zaten sizi hedef almıyorum yanlış anlamayın. Evet benim telefonum çöp :) . O konu da sıkıntı yok.

Ama işin aslına gelirsek ben bugüne kadar hemen hemen her markanın bir telefon modelini kullandım . Arızalı çıkan / çıkaran telefonlar oldu. Yani bu arızalar genel ve anlaşılabilir türdendi.

Redmi note 9 pro , sanki bir kaç firma tarafından üretilmiş ve Xiaomi etiketiyle piyasaya sürülmüş gibi . Mesela sizin telefonunuz ve tanıdığım birinin telefonu çok iyi / olduğu söyleniyor. Telefona canavar diyorlar.

Tanıdığım bir kaç kişinin redmi note 9 pro su ise bugüne kadar ki en sıkıntılı telefon . İşte benim ki bu sıkıntılı seriden.

Telefon alacaklara tavsiyem risk almayı seviyorsanız redmi note 9 pro alın.

Oyla:

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Arkadaşlar bu güncelleme ne zaman gelecek bu telefona. Telefonun bir çok yazılımsal sorunu var mesela örnek vereyim :
- otomatik döndürme kapalı olduğu halde ekran dönüyor .
- aramayı sonlandıramıyorum ,yani kırmızı tuş hiçbir işe yaramıyor karşı tarafın kapatmasını bekliyorum .
- kulaklık sorunu var . Geç algılama , yanlış algılama gibi .
- telefon her hafta bir kaç kere kendiliğinden kapanıyor . Şarjı olmasına rağmen ve otomatik kapanma yok .
-whatssapp ve chrome uygulamaları geç başlatılıyor ve yükleme , indirme hızları hiç iyi değil , üstelik sekmeleri kapatırken kasıyor.
- 5020 lik bataryası olmasına rağmen bazılarının dediği gibi 2 -3 gün olayı yok . Telefon 18 saat zar zor kurtarıyor beni . Üstelik oyun üstüne oyun oynayan bir tip değilim.

Bunlar yazılımsal kusurlar. Bi de telefonun arka kamera çıkıntısı yüzünden etrafında toz birikiyor ve bu tozlar içeriye girmeyi sabırsızlıkla bekliyorlar.

Özetlersem eğer ,bu telefon güncellemeyle düzelmezse çöp bir telefondan farkı yoktur bence .
siz hangi telefonu kullanıyorsunuz madem kendi telefonunuzunda bir zahmet kusurlarını yazın

Oyla:
Üst Alt