Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şahsi fikrim amoled yapmadıkları iyi olmuş , amoled kullanımda biraz daha iyi olabilir ama kırılır, çatlarsa cihaz çöp oluyor. ekran değişim maliyeti 1000TL civarı çünkü... redmi f/p serisi bir telefon, mevcut şartlarda maliyetleri artırdığı için bence redmi serisine amoled koymazlar. ilerde amoled ekranlar yaygınlaşıp ucuzlarsa olabilir. arkadaş burada max serisinden bahsetmiş , note 9 pro 'da kamera hariç herşey aynı görünüyor. bari ekranı 6.5 falan yapsalarmış... daha tam donanımları belli değil sanırım, mesela nfc olacak mı vs.. sizce ne zaman satışa çıkar?
hakkaten işin şeyini çıkarıyorlar. note 8 pro 29 ağustos'ta tanıtılmış. 6 ay sonra 3-4 değişiklik yapıp bir daha cihaz çıkarıyorlar.. ben de redmi note 5 var şu an. alalı 1 yıl olmadı sanırım. ben aldıktan hemen sonra note 6 çıktı, donanımı herşeyi aynıydı sadece ekranı çentikli. 1 yıl geçmeden note , note 8 derken şimdi note9 tanıtıldı...
Benim mi beklentim çok yüksekti bilemedim. Dimensity 800 veya 765G ile gelmesini beklerdim. En azından Max ile Pro ayrışmalıydı donanım olarak, ayrıca Note 7 pro'dan 8 pro'ya geçiş çok daha iddialıydı donanım bakımından, tamamı ile fiyat rekabetine oynamak istiyorlar sanırım.
3000 4000 arası çok pahalı alternatifi çok fazla bu paralara bunu alacağıma redmi note 10u beklerim daha iyi onda daha fazla. Özellik olur ve oturmuş olur en azından
max ın 8/128 lık olanı 3300 den asagı olmaz gıbıme gelıyor..4/64 pro ıse 2600 den gırer tahmınen..yanı 2600-3300 arası fıyatlandırma beklıyorum..kur olarak o kadar etmıyor elbet ama yuksek vergıler ve satıcıların fazla kar etme hırsı (ozellıkle yenı modellerde) alıcıların baslıca sorunu ne yazık kı..
3000 4000 arası çok pahalı alternatifi çok fazla bu paralara bunu alacağıma redmi note 10u beklerim daha iyi onda daha fazla. Özellik olur ve oturmuş olur en azından
satıcılar boyle dusunmuyor ne yazık kı..model yenıyse ve hele ragbet goruyorsa orantısız ve mantıksız bır fıyat polıtıkasıyla cıkıyor cıhazlar..ancak,her ne kadar abartı fıyat uygulalar da kısa surede fıyatlar dengelenıyor..redmı note 8 pro fıyatları da dusebılır bu model geldıgınde..64 luk hala 2200 altına ınmedı..