- Adım
- BÖRÜ
- Cihazım
- XİAOMİ
- Meslek
- Egitmen
- Konular
- 25
o sorun degil cihazda oyle bir ozellik yok x3 de var mesela ozellikAhizeden ses gelmeme sorunu var kamera tozlanmasi var bazı telefonlarda şebeke çekmeme problemi var bu 3 sorun bende var şu an ahizeyi çözdüm diğerleri kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
game turbo ayarlardan dokunmatik hassasiyeti bolumunden kendin ayar yapabiliyorsunmerhaba ben tlf.yeni aldim note 9pro... bazen.oyun oynarken clash off clans savas sirasinda dokunmatikde sorun.yasiyorum ... dokunmatik ayarini yapabilecegim bi ayar varmi ( baxen cok hassas oluyor bazen de istemedigim sekilde farkli yerlere basılıyor) cozumu varmi yoksa normal mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iphone xs max kullaniciyim YEDEK tel olarak oyun vs icin note 9 pro aldim 1 aydir kullaniyorum kacak olarak alip imeil kendim attim ucuza geldi cihaz ve bu fiyata segmentindeki en iyi cihaz. ufak tefek seyleri aldiris etmeyin ediceksekte 2 3 bin verip iphone alalim hocam yani fiyati ozelliklerini karsiliyor unutmiyalim 10 yilda buralara gelip neredeyse samsung bitiren bir marka xiaomiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
fiyat ve performansina bakarsan alibilinir tafsiye ederim
Son düzenleme: