- Adım
- Arif
- Cihazım
- Redmi note 9 pr
- Konular
- 3
Hocam cihazım note 9 pro tianma panel var sizce satıp başka bir cıhaza geçmeli miyim
benimde aynı neden satacaksınız ne gereği varHocam cihazım note 9 pro tianma panel var sizce satıp başka bir cıhaza geçmeli miyim
Öyle bir şey yokArkadaşlar kronik sorunu varmı cihazın ? ahizeden ses gelmeme,düşük gelme gibi sorunları olduğunu okudum...yazılımsal mı donanımsal mı ?
Bir seri üretimde kamera tozlanma problemi vardı. Onun haricinde Bluetooth kulaklıkların sesi biraz az geliyor. Diğer türlü kişisel problemleri olanlar oldu ancak, kronik olarak çıkmadı. Mesela benim tel 3 günde 2 kere yeniden başladı. Ondan önceki 1 ayda belki 1 kere öyle olduysa ancak olmuştur. Birde bende telefon 4.5G'den 3G'yr geçerse görüşme esnasında görüşme kopabiliyor, ses girmeyebiliyor. Tamamen her özelliği çalışan GCAM yok. Bazı ayarları değiştirince uygulama kapanıyor genelde. Resmi ve tam fonksiyonlu çalışan TWRP yok. Orange Fox var idare ediyor. Pubgm vs oyun oynayacaksan eğer HD ve aşırı; en yüksek seçenekler. Yani 60fps yok sanırım resmi olarak. Bazıları hex veya gfx tool ile açıyor 60fps'yi. İlk başta aklıma gelen özellikler bunlar.Arkadaşlar kronik sorunu varmı cihazın ? ahizeden ses gelmeme,düşük gelme gibi sorunları olduğunu okudum...yazılımsal mı donanımsal mı ?
Ben bir soeun yaşamadım hocam .Arkadaşlar kronik sorunu varmı cihazın ? ahizeden ses gelmeme,düşük gelme gibi sorunları olduğunu okudum...yazılımsal mı donanımsal mı ?
Ahizeden ses gelmeme sorunu var kamera tozlanmasi var bazı telefonlarda şebeke çekmeme problemi var bu 3 sorun bende var şu an ahizeyi çözdüm diğerleri kaldıArkadaşlar kronik sorunu varmı cihazın ? ahizeden ses gelmeme,düşük gelme gibi sorunları olduğunu okudum...yazılımsal mı donanımsal mı ?
Her seride bu sorunlar yok sanırım bende hiç biri yok çünkü, telefonu ne zaman almıştınız?Ahizeden ses gelmeme sorunu var kamera tozlanmasi var bazı telefonlarda şebeke çekmeme problemi var bu 3 sorun bende var şu an ahizeyi çözdüm diğerleri kaldı
6 ay oldu alalı evet her şeride yok fakat bu telefonlarin yüzde 40 lik kesiminde hata var size sağlam olanı denk gelmişHer seride bu sorunlar yok sanırım bende hiç biri yok çünkü, telefonu ne zaman almıştınız?