- Adım
- Arif
- Cihazım
- Redmi note 9 pr
- Konular
- 3
Hocam kolay gelsin ek güncelleme özelliklerini yanlışlıkla açtımda kapatmanın bir yolu varmıdır acaba
Aynen hocam benim kamerada da aynı şekilde az da olsa bir toz var bu toz temizlenir mi acaba şuan zararı yok ama uzun kullanımda dah fazla toz kaçmasından korkuyorumİyi güzel telefon fakat kronik sorunları olan bir telefon bende mesela kameraya toz girdi ve şebeke sorunu var almak isteyenler iyi araştırsın derim
Garantiye göndermen lazım ama fazla tozlanma yoksa bekle ne zaman ki fotoğrafları etkiler o zaman gönderirsin tabi garanti süren gecmesinAynen hocam benim kamerada da aynı şekilde az da olsa bir toz var bu toz temizlenir mi acaba şuan zararı yok ama uzun kullanımda dah fazla toz kaçmasından korkuyorum
Hocam cihaz yurtdışı malesef ama telefoncular bu işi yapar diye tahmin ediyorumGarantiye göndermen lazım ama fazla tozlanma yoksa bekle ne zaman ki fotoğrafları etkiler o zaman gönderirsin
Kamera cami arasında boşluk var imalat sırasında olan bişey bu her telefonda çıkmıyorHocam bir sorum daha olacak bu cihazlar neden kameraya toz alıyor acaba sorun kameranın camı ile mi kaynaklı acaba
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet arkadaşım da 128 link var onda hiç bir sıkıntı yok benim ki 64 GB modeli o zaman buradan şunu anlamak gerekiyor ki internette fazlasıyla bu telefonun su testi var bunların gazına gelip cihazı suya temas ettirirsek ayvayı yedik demektir. Doğru mudur hocamKamera cami arasında boşluk var imalat sırasında olan bişey bu her telefonda çıkmıyor