- Adım
- Harun
- Cihazım
- Note 9 pro
- Konular
- 0
Merhaba bana yardımcı olursanız sevinirim4/64 modeli var ben de garantili.Sormak isteyen olursa cevap vermeye çalışırım.
Merhaba bana yardımcı olursanız sevinirim4/64 modeli var ben de garantili.Sormak isteyen olursa cevap vermeye çalışırım.
S modelinde NFS yok ve hızlı şarj 18w pro modelinde NFS var 30w şarj var geri kalan ufak tefek şeyler dışında aynı ama 30 w şarj güzel bir kolaylık 18 w ile 5020 kim pil 2 saatte dolar ancaArkadaşlar merhabalar kardeşime telefon alacağım bu telefon da karar kıldım fikri olanda yardım edebilir mi 6g ram modelini alacağım piyasada redmi 9s s 6gb ram olan pro mu oluyor . Anlamadım valla 9s ile 9 Pro olayı nedir
Cihazım pro ama 2 saatte doluyor. Orijinal şarj cihazı ileS modelinde NFS yok ve hızlı şarj 18w pro modelinde NFS var 30w şarj var geri kalan ufak tefek şeyler dışında aynı ama 30 w şarj güzel bir kolaylık 18 w ile 5020 kim pil 2 saatte dolar anca
Hocam panele berden baktınız6 128 lik modelini kullanıyorum ve redmi note 8 den geçtim, iyi ki de geçmişim diyorum. Cihaz çok hızlı kasma donma VS hiç bir sıkıntım yok şükür ve panel tianma değil.
Valla benim 6 128 2 saat sürmüyorCihazım pro ama 2 saatte doluyor. Orijinal şarj cihazı ile
Aşırı yüksek benim 1 saate full oluyor taş çatlasın 1.5Cihazım pro ama 2 saatte doluyor. Orijinal şarj cihazı ile
Aşırı yüksek benim 1 saate full oluyor taş çatlasın 1.5
Pilin hizla bosalgigi dogru mu miu 12 deHocam normal eu nun aynısı sadece arama kaydetme var ekstra
Ben de aynı format atmadan önce 8 saat atınca 13-14.Pilin hizla bosalgigi dogru mu miu 12 de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde 11 den daha iyi olmadigi bazi sıkıntı lar barindirdigini okudum. Sizin deneyim leriniz nasil