- Adım
- mesut
- Cihazım
- Mİ 9T Pro
- Konular
- 618
Fastboot rom İndirme bağlantısı.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Global rom 12.0.4Hangi romdasınız?
Global rom 12.0.4Hangi romdasınız?
Global rom ile Türkiye romları farklı romlardır. OTA ile geçemezsiniz aralarında. BL kilidini açıp Mi Flash programı ile geçiş yapabilirsiniz. Tabi BL kilidini açtığınız an cihazınız garanti dışı kalacaktır.Global rom 12.0.4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Global rom 12.0.4
BL kilidi acik. Garanti bozulmasi gibi sorun ve taşa yok ama o kadar uygulamayı tekrardan sıfırdan yüklemeyi göze alamıyorum.Global rom ile Türkiye romları farklı romlardır. OTA ile geçemezsiniz aralarında. BL kilidini açıp Mi Flash programı ile geçiş yapabilirsiniz. Tabi BL kilidini açtığınız an cihazınız garanti dışı kalacaktır.
Aldığım duyuma göre bugün gelmesi bekleniyor, neredeyse her modele verdiler, Note 9 Pro Global'e bir türlü veremediler.Arkadaşlar herkese selam redmi note9 pro 12.5 hala gelemedi. Sorun yaşayan tek ben miyim?
Konu Türkiye romuna ait, sizin cihaz Global rom kullanıyor. İkisi farklı romlar. Henüz Global roma 12.5 gelmedi.Arkadaşlar herkese selam redmi note9 pro 12.5 hala gelemedi. Sorun yaşayan tek ben miyim?
İlginiz için teşekkür ederim ancak arkadaşım da da aynı tel var ona baya oldu geleliKonu Türkiye romuna ait, sizin cihaz Global rom kullanıyor. İkisi farklı romlar. Henüz Global roma 12.5 gelmedi.
Evet bende anlamadım redmi 9 a bile geldi. Anlamadığım konu arkadaşım da da aynı tel var ona geleli 1 ay oldu oda globalAldığım duyuma göre bugün gelmesi bekleniyor, neredeyse her modele verdiler, Note 9 Pro Global'e bir türlü veremediler.