Kurulumda herhangi bir sorun yaşamadım fakat bana yavaş gibi geldi. Bu nedenle ADB ile gereksiz gördüğüm uygulamaları kaldırmayı tercih ettim fakat nerede hata yapıyorsam devamlı yeniden başlatmada telefon açılmıyor. Sanırım benim bu romda maceram kısa sürdü. Aynı MIUI sürümünde olan EU roma tekrar geçeceğim şimdiEmeğinize sağlık biraz önce kurdum ardından güncelleme geldi. Güncellemeyi kuruyorum şu anda. Eğer memnun kalırsam ilerleyen zamanlarda editler ve deneyimlerimden de bahsederim.
Eu rom çok bozdu kendini orijinal India romlar daha stable oldu qarip durumKurulumda herhangi bir sorun yaşamadım fakat bana yavaş gibi geldi. Bu nedenle ADB ile gereksiz gördüğüm uygulamaları kaldırmayı tercih ettim fakat nerede hata yapıyorsam devamlı yeniden başlatmada telefon açılmıyor. Sanırım benim bu romda maceram kısa sürdü. Aynı MIUI sürümünde olan EU roma tekrar geçeceğim şimdi
Benim cihaz REDMİ NOTE 9 PRO QJZMİXM OLUR MU OLUYORSA NASIL KURACAM
Aygıt: Redmi Note 9 Pro Endonezya
Kod adı:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirSürüm: V12.5.2.0.RJZIDXM
Dal: Kararlı Beta
Tür: Kurtarma
Boyut: 2.7 GB
Yayın tarihi: 2021-11-26
Paket Adı: miui_JOYEUSEIDGlobal_V12.5.2.0.RJZIDXM_f52d6b80e3_11.0.zip
MD5: f52d6b80e3b8147eb7ff32ee6a6205db
Değişiklik Günlüğü:
[MIUI12.5 Geliştirilmiş]
Hızlı performans. Suçlamalar arasında daha fazla hayat.
Odaklanmış algoritmalar: Yeni algoritmalarımız, belirli sahnelere göre sistem kaynaklarını dinamik olarak ayıracak ve tüm modellerde sorunsuz bir deneyim sağlayacaktır.
Atomize bellek: Ultra ince bellek yönetim mekanizması RAM kullanımını daha verimli hale getirecektir.
Sıvı depolama: Yeni hassas depolama mekanizmaları, zaman geçtikçe sisteminizi canlı ve duyarlı tutacaktır.
Güncelleme ve Kurulum Talimatları
1- OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Aynı romun bir alt sürümündeyseniz Ota indirme bağlantısını kullanarak güncellemeyi kurabilirsiniz.
2- Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3- Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Uygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu
Mi Flash [Türkçe] Mi Flash 2018.5.28.0 sürümünü içermektedir Uygulamanın kendim tarafımdan önemli kısımları Türkçe çevirisi yapılmış ve denenmiştir Miflash Türkçe ile Fastboot Rom Nasıl Kurulur BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Windows 64 bit işletim sistemine ve Usb 2.0 usb portuna...forum.miuiturkiye.net
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Romu yüklemiştim videolar da hep takılma kesik kesik ses ve donma oluyordu romda ha bide şarjı canavar gibi yiyip dolmamıştı sildim global yukledşm gordugum kadarıyla herks bu romu tercih ediyor acaba ben mi yanlış yükleme yaptım da sorunları yaşadım
Aygıt: Redmi Note 9 Pro Endonezya
Kod adı:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirSürüm: V12.5.2.0.RJZIDXM
Dal: Kararlı Beta
Tür: Kurtarma
Boyut: 2.7 GB
Yayın tarihi: 2021-11-26
Paket Adı: miui_JOYEUSEIDGlobal_V12.5.2.0.RJZIDXM_f52d6b80e3_11.0.zip
MD5: f52d6b80e3b8147eb7ff32ee6a6205db
Değişiklik Günlüğü:
[MIUI12.5 Geliştirilmiş]
Hızlı performans. Suçlamalar arasında daha fazla hayat.
Odaklanmış algoritmalar: Yeni algoritmalarımız, belirli sahnelere göre sistem kaynaklarını dinamik olarak ayıracak ve tüm modellerde sorunsuz bir deneyim sağlayacaktır.
Atomize bellek: Ultra ince bellek yönetim mekanizması RAM kullanımını daha verimli hale getirecektir.
Sıvı depolama: Yeni hassas depolama mekanizmaları, zaman geçtikçe sisteminizi canlı ve duyarlı tutacaktır.
Güncelleme ve Kurulum Talimatları
1- OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Aynı romun bir alt sürümündeyseniz Ota indirme bağlantısını kullanarak güncellemeyi kurabilirsiniz.
2- Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3- Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Uygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu
Mi Flash [Türkçe] Mi Flash 2018.5.28.0 sürümünü içermektedir Uygulamanın kendim tarafımdan önemli kısımları Türkçe çevirisi yapılmış ve denenmiştir Miflash Türkçe ile Fastboot Rom Nasıl Kurulur BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Windows 64 bit işletim sistemine ve Usb 2.0 usb portuna...forum.miuiturkiye.net
Yüklemeden sonra wipe yaptınızmı.Yapmadı iseniz birde öyle deneyinRomu yüklemiştim videolar da hep takılma kesik kesik ses ve donma oluyordu romda ha bide şarjı canavar gibi yiyip dolmamıştı sildim global yukledşm gordugum kadarıyla herks bu romu tercih ediyor acaba ben mi yanlış yükleme yaptım da sorunları yaşadım