Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12.3 Haftalık Güncellenen Beta Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Anlatım

Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    80

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
aslan568 her zaman açık ekran çalışıyor mu
Maalesef hocam ama çalışmaması daha iyi normal şartlarda magisk manager modülü var her zaman açık ekranın çalışıyor bizim cihazda ama unutmayın ki ips ekranda pixel yanıgına ve ghost screene sebep olur amoled için uygundur tavsiye etmem kesinlikle

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Maalesef hocam ama çalışmaması daha iyi normal şartlarda magisk manager modülü var her zaman açık ekranın çalışıyor bizim cihazda ama unutmayın ki ips ekranda pixel yanıgına ve ghost screene sebep olur amoled için uygundur tavsiye etmem kesinlikle
Hocam joyeuse için olanı paylaşır mısınız bulamadım bir türlü. Sürekli açık olarak değil dokunulduğunda 10 saniye görünüp kaybolan şekilde kullanacağım saate vs bakmak için ve süper duvar kağıtlarıyla çok iyi çalışıyor görünüş olarak.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Koni icin teşekkürler hocam ama ah be aslan568 hocam port rom olmasaymiw
Hocam port rom deyince aklınızda soru işareti olmasın çalışmayan hiç bir özellik yok cihazda bazı buglar var evet ama hangi custom rom %100 sorunsuz ve stabil çalışıyor ki hepsinin ufak tefek problemi var öyle çok büyük sorunlar değil yapacak bişey yok note 9 pro çin tabanlı değil olsaydı keske ama ben cidden bu port romu çok başarılı buldum aktif olarak kullanıyorum cidden mükemmel cok begendim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam joyeuse için olanı paylaşır mısınız bulamadım bir türlü. Sürekli açık olarak değil dokunulduğunda 10 saniye görünüp kaybolan şekilde kullanacağım saate vs bakmak için ve süper duvar kağıtlarıyla çok iyi çalışıyor görünüş olarak.
Hocam note 9 s bölümünde paylaşılmıs bir her zaman açık ekran modülü var ben onu mıuı 11 sürümünde denedim çalışıyor du ama mıuı 12 de denemedim şahsen bazı arkadaşlar bootloba sokmus cihazı mıuı 12 de çalışmıyor sanırım

Son düzenleme:

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Hocam port rom deyince aklınızda soru işareti olmasın çalışmayan hiç bir özellik yok cihazda bazı buglar var evet ama hangi custom rom %100 sorunsuz ve stabil çalışıyor ki hepsinin ufak tefek problemi var öyle çok büyük sorunlar değil yapacak bişey yok note 9 pro çin tabanlı değil olsaydı keske ama ben cidden bu port romu çok başarılı buldum aktif olarak kullanıyorum cidden mükemmel cok begendim
Elbetde hocam hiçbir rom hatasız değil ama eski cihazimda port romlar aosp romlar fazla denedim ve orijinal romlara nazaran daha hatalı oldular ve bir zaman sonra telefonda kalıcı hasarlar verdiler esgi cihaz redmi note 4
Wundaki jeyus cihazimda bazı romlar denedim wu andaki en uygunu rom ( bana göre ) eu 11.0.7.0 oldu qaliba MIUI 12 daha stabill olana kadar idare etmeye çalışacağım

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Elbetde hocam hiçbir rom hatasız değil ama eski cihazimda port romlar aosp romlar fazla denedim ve orijinal romlara nazaran daha hatalı oldular ve bir zaman sonra telefonda kalıcı hasarlar verdiler esgi cihaz redmi note 4
Wundaki jeyus cihazimda bazı romlar denedim wu andaki en uygunu rom ( bana göre ) eu 11.0.7.0 oldu qaliba MIUI 12 daha stabill olana kadar idare etmeye çalışacağım
Anladım hayırlısı olsun hocam ben sizler için rehberlik etmeye devam edicem yakında hellas rom mıuımix rom ve dğer romlarda rehber olucak gelicek sizlere

seramik1111

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
casper
Konular
15
İi akşlar benim cihazı Redmi note 9 pro joyeuse ve QJZMIXM kodlu romları atabiliyorum bu romu yükliye bilirmiyim bric falan olurmu

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
İi akşlar benim cihazı Redmi note 9 pro joyeuse ve QJZMIXM kodlu romları atabiliyorum bu romu yükliye bilirmiyim bric falan olurmu
evet yükleyebilirsiniz konu başlığında joyeuse diye belirttim zaten

Üst Alt