hGüncelleme ve Kurulum YöntemleriResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
1- OTA Yolu ile Yazılımın Size Ulaşmasını Bekleyebilirsiniz. Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz
2- Aşağıda Bulunan Recovery İndirme Bağlantısı Üzerinden Zip Uzantılı Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz
3- Cihazınızın Bootloader Kilidi Açık İse Fastboot Romu İndirip MI Flash Yazılımı ile Cihazınıza Yükleyebilirsiniz
Mi Flash Tool
Fastboot Rom Kurulum Rehberi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bilgilendirme
Yükleme sırasında ve sonrasında doğabilecek sorunlardan dolayı Forum ve Forum yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz.
Konu mustafaozkan1414 hocamın konusundan esinlenerek hazırlanmıştır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Yarım Saatlik Pubg Sonrası Cihaz ısısı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
herhangi bir sorun çıkarmaz note 9 pro joyuse modelindeHocam merhaba, okuduğum ve hatırladığım kadarıyla sanırım V13'te imei gitme durumu oluyormuş, benim cihaz yurtdışı imei atılı, bu güncellemede herhangi bir sorun çıkar mı bu yönde?
global sürüm bu malesef google aramalar ve rehber bulunmakta.Bu romda ses kaydı özelliği ve rehber arama uygulaması xiaominin kendi uygulaması mi ?
Fastboot tam olarak nedir hocamh
herhangi bir sorun çıkarmaz note 9 pro joyuse modelinde
bende yüklü ve kaç aydırda kulanıyorum format data vs yapmama rağmen silinmiyor imeil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
global sürüm bu malesef google aramalar ve rehber bulunmakta.
isterseniz fatboot ile Miui 13 eu rom kurabilirsiniz.
Cihazın önyükleme yapabileceğiniz bir menüsü, bu menüden rom yükleyebilir, sürüm yükseltebilir yada düşürebilirsiniz, çöken cihazları kurtarabilir yada cihazı bilmeden çökertebilirsinizFastboot tam olarak nedir hocam
Güncelleme işlemini zaten bu şekilde yapıyorsunuz verileri silmeden. Temiz kurulum farklı rom geçişlerinde kullanılıyor.Recovery rom dosyasını direk telefon hafızasına atıp recovery menüden wipe yapmadan doğrudan yükledim. Uygulamalar, fotoğraflar vs hepsi aynı kalarak yazılım güncellendi. imei ise silinmedi.
Evet sizin cihaz Endonezya varyantı.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.arkadaşlar merhaba. Benim ota da gelen güncelleme
13.0.4.
Gelmesi gereken 13.0.1 değilmiydi?
Sanki bana endonezya sürümü gelmiş![]()
Cihazınız global ise ota olarak Endonezya güncellemesi gelmesi imkansız gelmesi için cihazınız baştan beri Endonezya romda olmalıdırResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.arkadaşlar merhaba. Benim ota da gelen güncelleme
13.0.4.
Gelmesi gereken 13.0.1 değilmiydi?
Sanki bana endonezya sürümü gelmiş![]()