Yardım Redmi Note 9 Pro IMEI Atma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cankis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
MI 8 SE
Konular
13
Kayıtsız olarak satın aldım fakat IMEI nasıl atacağımı bilmiyorum. Youtube da linkleri falan parayla veriyo bazı yerler pek güvenemedim. Yardım edebilecek var mı?

obit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
6x
Konular
0
ben kendim denedim telefonum brick oldu sakın kendin deneme

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Kayıtsız olarak satın aldım fakat IMEI nasıl atacağımı bilmiyorum. Youtube da linkleri falan parayla veriyo bazı yerler pek güvenemedim. Yardım edebilecek var mı?
Kardeşim git bir telefoncuya yaptır zaten pahalı bişey değil kendim yapcam diye cihazı bozcan 50 lira vereceğin imeiye 250 300 lira vercen imei işi sakat iştir naptını bilmiyorsan elinde patlar hemen yapıolar zaten öyle pahalıda değil en temizi bu

cankis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
MI 8 SE
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüh yav o kadar zor mu cidden elimde IMEI var para vermeden halledeyim diyordum.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
4.2. Mesajlarınızda yasa dışı içeriklerin bulunması, yasa dışı içeriğe sahip sitelere link verilmesi, paylaşılması, telif hakkına tabi içeriklerin eklenmesi yasaktır. (IMEI tamirine ve değişikliğine ilişkin anlatımlar, rehberler, bilgi paylaşımları ve yönlendirmeler vs. paylaşımlar sitemiz üzerinden yapılamaz.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Tüh yav o kadar zor mu cidden elimde IMEI var para vermeden halledeyim diyordum.
Kardeşim elinde imei olması önemli değil belkide işine yarar götür adam akıllı bir telefoncuya de elimde imei var sunu atalım cihaza onu atarlar muhtemelen zaten onlarda boxlar var baglıyor teli anında hallediyor lar dediğim gibi bam kaç tsne arkdas bu yüzden hard brick yaptı teli

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
4.2. Mesajlarınızda yasa dışı içeriklerin bulunması, yasa dışı içeriğe sahip sitelere link verilmesi, paylaşılması, telif hakkına tabi içeriklerin eklenmesi yasaktır. (IMEI tamirine ve değişikliğine ilişkin anlatımlar, rehberler, bilgi paylaşımları ve yönlendirmeler vs. paylaşımlar sitemiz üzerinden yapılamaz.
Aynen bak bende daldım konuya unuttum ksura bakmayın konu kilit lütfen

cankis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
MI 8 SE
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım kusura bakmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt