Yardım Redmi Note 9 Pro Hardbrick

Esed3553

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Esedullah
Cihazım
Mi5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
hardbrick
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro Global
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar cihazım note 9 pro global versiyonu tprwden cihaza yanış rom atınca cihaz hardbrick oldu recovery ve fastboota girmiyor açılıp 1 sn sonra kapanıyor kapağını açıp pinlerle edl moda soktum mi flashtan rom flashlamak isteyince de "cannot receive hello packet" hatası alıyorum tüm forumlara baktım ama çalışan bir yöntem bulamadım anlayan yardımcı olabilen varsa beni çok mutlu eder

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
arkadaşlar cihazım note 9 pro global versiyonu tprwden cihaza yanış rom atınca cihaz hardbrick oldu recovery ve fastboota girmiyor açılıp 1 sn sonra kapanıyor kapağını açıp pinlerle edl moda soktum mi flashtan rom flashlamak isteyince de "cannot receive hello packet" hatası alıyorum tüm forumlara baktım ama çalışan bir yöntem bulamadım anlayan yardımcı olabilen varsa beni çok mutlu eder
Hatanın sebebi yetkili hesap istemesinden kaynaklı hocam Zenex hocam ile iletişime geçip cihazı kendisine ulaştırın yardımcı olacaktır

Oyla:

yusuf2017

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
vedat
Cihazım
note 9 pro
Meslek
sağlık memuru
Konular
0
Geçmiş olsun.Aynı sorun bendede var.Siz sorununuzu halledebildiniz mi?

Oyla:

ahmet2535t

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
note8pro
Konular
0
selamlar benim note8 pro cihazımda aynı problem vardır nasıl çözebilirim

Oyla:

dirbazcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
Mi6
Konular
2
Bende de joyeuse note9pro var. Aynı durumda fastboot a girmiyor. Zenex ustayada mesaj atamıyorum. 3 gündür heyvan yatıyor :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de joyeuse note9pro var. Aynı durumda fastboot a girmiyor. Zenex ustayada mesaj atamıyorum. 3 gündür heyvan yatıyor :)
Ankara beni bulsun:)

Son düzenleme:
Oyla:

Esed3553

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Esedullah
Cihazım
Mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
burda link paylaşımı yasak mı hiç bilmiyorum herkese mesaj atmayayım sağolsun ben forumdan bir hocamın tavsiyesiyle x.net sitesinden uzaktan yaptırdım dirbazcan ahmet2535t

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

dirbazcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
Mi6
Konular
2
İşte dediğin o siteden bende 200 TL vererek yetkili hesap ile bağlanıp rom attılar olmadı. Binbir şekilde ikna ile yine yüklediler ama olmadı. Sonrada biz yükledik,bizlik bişey yok dediler parayıda iade etmediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

burda link paylaşımı yasak mı hiç bilmiyorum herkese mesaj atmayayım sağolsun ben forumdan bir hocamın tavsiyesiyle x.net sitesinden uzaktan yaptırdım dirbazcan ahmet2535t
Sendeki model joyeuse miyti curtana mıydı hangi romu attınız

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
3.24 Telegram, Whatsapp, Facebook vb. harici sitelere ve sosyal medya uygulamalarında yer alan platformlara yönlendirme yapılması yasaktır. Dış bağlantı temizlendi.

Para kolay kazanılmıyor fakat kolay kaybediliyor sanırım. Geçmiş olsun. Özel mesajınıza dönüş yapıyorum.

Oyla:

aerdogan85

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Meizu mx4
Konular
0
Merhaba arkadaşlar elime aynı şekil 9 pro geçti. bi arkadaş 9 proya 9s yazılımı atmış ve cihaz ne fastboot ne de recovery e giriyor. edl moda alınıyor ama yazılım atılamıyor. ne yapmak gerekiyor? yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt