beta rom tam olarak nasilbir rom ( yani stabil olan mi yoksa belli kullaniclara verilen mj ? ) ona göre kuracagim ..( biraz fqzla soru soruyorum ama hosgorunResmi beta rom şu anlıo mi pilot kullanıcıları için var yakında tüm herkese sunulacak
Mi pilot kullanıcılarına yayınlandı eğer bootloader kilidi açıksa twrp ile kurabilirsiniz.Ota rom çalışmıyor galiba denedim ama yapmadım
Hocam hangi twrp sürümü ile kurulabilir acaba bilgi verirmisinizMi pilot kullanıcılarına yayınlandı eğer bootloader kilidi açıksa twrp ile kurabilirsiniz.
OrangeFox 11.0.0 ile kurdum ben hiçbir sorun çıkmadı.Hocam hangi twrp sürümü ile kurulabilir acaba bilgi verirmisiniz
Teşekkürler hocamOrangeFox 11.0.0 ile kurdum ben hiçbir sorun çıkmadı.
Benim telefon IMEI li twrp root falan içinde hepsi var bu güncellemeyi dosyalar ve imei silinmeden nasıl yapabilirimRecovery İndirme Bağlantısı:Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ota Rom Bağlantısı:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Değişiklik günlüğü:
[Sistem]
Android Güvenlik Düzeltme Eki Şubat 2023'e güncellendi. Arttırılmış sistem güvenliği.
[Daha fazla özellik ve iyileştirme]
Ayarlar'da arama artık daha gelişmiş. Sonuçlardaki arama geçmişi ve kategoriler ile artık her şey çok daha net görünüyor.
Mi Pilot*
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
efs yedeği alıp recovery dosyasını indirip direkt kurun IMEI silinirse yedeği tekrar yüklersiniz (efs yedeğini bilgisayar ya da SD karta atın silinmemesi için)Benim telefon IMEI li twrp root falan içinde hepsi var bu güncellemeyi dosyalar ve imei silinmeden nasıl yapabilirim