Global olduğu için arama kayıt özellii, NFC vs çalışmıyor sanırım. ?
Üstad bugün note 9 pro aldım eski telefondan yedekleme seçeneğini seçtim ve bitirdi işlemi daha sonra telefon sürekli kendine reset atmaya başladı durmuyor. Hard/soft reset atmama rağmen düzelmedi. Maksimum 3 dk kullandım kullanamadım gitti.Farklı rom da iseniz Bootloader kilidinizi açmanız gerekmektedir.
Üstad bugün note 9 pro aldım eski telefondan yedekleme seçeneğini seçtim ve bitirdi işlemi daha sonra telefon sürekli kendine reset atmaya başladı durmuyor. Hard/soft reset atmama rağmen düzelmedi. Maksimum 3 dk kullandım kullanamadım gitti.
Sormak istediğim şudur; Miflash uygulamasını indirdim verdiğin linkten fastboot romu'da indiriyorum.bootloader kilidi açık değildir. Bu romu miflash ile (cleanall seçeneği açık halde) telefona atabilir miyim ? Bir sıkıntı yaşar mıyım ? archesm
Global rom da Google Kişiler/Telefon ve Mesaj uygulaması bulunduğundan dolayı arama kayıt özelliği bulunmamaktadır.
Cihazınız,
Model Kod Adı: joyeuse
Model Kod Numarası: M2003J6B2G ise Nfc Bulunmaktadır.
Cihazınız,
Model Kod Adı: curtana
Model Kod Numarası: M2003J6A1I ise Nfc bulunmamaktadır.
Hocam arama kaydını getirmek için nasıl bi yol izlemeliyim
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocamÖncelikle Bootloader kilidinizi açmanız gerekmektedir.
( Cihazınız Garantili ise bu işlem sonrası Garantiniz devre dışı kalacaktır.)
Endonezyalı veya Custom Romlar da arama kaydı bulunmaktadır. Tercihen kurabilirsiniz.