Bekleyin hocam ilk açılış uzun sürer bazen yarım saat sürebilir yarım saat 45 dakika bekleyinHocam ekran siyah ekran redmi alta android yaziyor öyle noktolar gidip gelidip geliyor acilmiyor ?
Bu arada mi flash tooldan kilitleme mi seçtiniz alttaki seçeneklerden cihazı kilitledinizmiBekleyin hocam ilk açılış uzun sürer bazen yarım saat sürebilir yarım saat 45 dakika bekleyin
Hocam yazılımı düzgün şekilde yüklediğinizden emin olun gerekirse yeniden yükleyinKurulum herşey bitiyor ama telefon yine acilmiyor siyah ekranda kaliyor öyle
Hocam recovery mod twrp ile yüklenmez orjinal global romda ki recovery ile kuruluyor twrp ile kuramazsınızArkadaşlar recovry modu yükleme yapacam. Cihaz boot kilidi açık ve rootlu. Tam olarak nasıl yükleme yapayım.önce wipe data mı yapılacak. Teşekkürler
Hocam recovery mod twrp ile yüklenmez orjinal global romda ki recovery ile kuruluyor twrp ile kuramazsınız
ustad yüklemeye çalıştım bu mesajıokumadan telefon çalışıyor sim kart görmüyor wifi vs çalışmıyor.ne yapayım.yeniden rom mu yükleyeyim.telefonda endonezya romu vardı...Hocam recovery mod twrp ile yüklenmez orjinal global romda ki recovery ile kuruluyor twrp ile kuramazsınız
Hocam hiç ugrasmayın fastboot sürümü indir mi flash tool ile sıfırdan kurulumu yap geç son sürümün en temizi buustad yüklemeye çalıştım bu mesajıokumadan telefon çalışıyor sim kart görmüyor wifi vs çalışmıyor.ne yapayım.yeniden rom mu yükleyeyim.telefonda endonezya romu vardı...
aslan hocam soru sordumda yanıtlarsanız sevinirimHocam hiç ugrasmayın fastboot sürümü indir mi flash tool ile sıfırdan kurulumu yap geç son sürümün en temizi bu
Hocam gelecek olan cihaz aynı hissiyatı verir merak etmeyin yoz sorunu hepsinde yok bazılarında oluyor oda sizin sansınıza kalmıs artık ama cihaz çok güzel pişman olmazsın merak etmearkadaşlar hepinize iyi günler yurtdışı irandan redmi note 9 pro yakında gelicek hiç getiren oldumu bilmiyorum bazı forumlarda redmi note 9 pro çöp diyorlar kamerasına toz kaçıyor onu alın şunu alın diyorlar ama alanlarda hiç pişmanlık yaşamamış velakin sorun yaşamadan kullanıyorlar şimdi kullananları bilmiyorum yazılımsal açıdanmı donanımsal açıdanmı tavsiyeniz varsa gelicekte pişman olabilirmiyim şimdi orjinalliği konusunda şüphem yok imeisini atarımda burda nasılsa aynı özelliği taşıyor gelecek olan telefonda aynı hissiyatı verirmi