MIUI 11 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom (Joyeuse) V11.0.7.0 İndirme Bağlantıları

KCA

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aydın
Cihazım
Redmi Note Pro
Konular
0
Hocam ekran siyah ekran redmi alta android yaziyor öyle noktolar gidip gelidip geliyor acilmiyor ?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam ekran siyah ekran redmi alta android yaziyor öyle noktolar gidip gelidip geliyor acilmiyor ?
Bekleyin hocam ilk açılış uzun sürer bazen yarım saat sürebilir yarım saat 45 dakika bekleyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bekleyin hocam ilk açılış uzun sürer bazen yarım saat sürebilir yarım saat 45 dakika bekleyin
Bu arada mi flash tooldan kilitleme mi seçtiniz alttaki seçeneklerden cihazı kilitledinizmi

KCA

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aydın
Cihazım
Redmi Note Pro
Konular
0
Kurulum herşey bitiyor ama telefon yine acilmiyor siyah ekranda kaliyor öyle

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Kurulum herşey bitiyor ama telefon yine acilmiyor siyah ekranda kaliyor öyle
Hocam yazılımı düzgün şekilde yüklediğinizden emin olun gerekirse yeniden yükleyin

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Arkadaşlar recovry modu yükleme yapacam. Cihaz boot kilidi açık ve rootlu. Tam olarak nasıl yükleme yapayım.önce wipe data mı yapılacak. Teşekkürler

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Arkadaşlar recovry modu yükleme yapacam. Cihaz boot kilidi açık ve rootlu. Tam olarak nasıl yükleme yapayım.önce wipe data mı yapılacak. Teşekkürler
Hocam recovery mod twrp ile yüklenmez orjinal global romda ki recovery ile kuruluyor twrp ile kuramazsınız

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Hocam recovery mod twrp ile yüklenmez orjinal global romda ki recovery ile kuruluyor twrp ile kuramazsınız
ustad yüklemeye çalıştım bu mesajıokumadan telefon çalışıyor sim kart görmüyor wifi vs çalışmıyor.ne yapayım.yeniden rom mu yükleyeyim.telefonda endonezya romu vardı...

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
ustad yüklemeye çalıştım bu mesajıokumadan telefon çalışıyor sim kart görmüyor wifi vs çalışmıyor.ne yapayım.yeniden rom mu yükleyeyim.telefonda endonezya romu vardı...
Hocam hiç ugrasmayın fastboot sürümü indir mi flash tool ile sıfırdan kurulumu yap geç son sürümün en temizi bu

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
arkadaşlar hepinize iyi günler yurtdışı irandan redmi note 9 pro yakında gelicek hiç getiren oldumu bilmiyorum bazı forumlarda redmi note 9 pro çöp diyorlar kamerasına toz kaçıyor onu alın şunu alın diyorlar ama alanlarda hiç pişmanlık yaşamamış velakin sorun yaşamadan kullanıyorlar şimdi kullananları bilmiyorum yazılımsal açıdanmı donanımsal açıdanmı tavsiyeniz varsa gelicekte pişman olabilirmiyim şimdi orjinalliği konusunda şüphem yok imeisini atarımda burda nasılsa aynı özelliği taşıyor gelecek olan telefonda aynı hissiyatı verirmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hiç ugrasmayın fastboot sürümü indir mi flash tool ile sıfırdan kurulumu yap geç son sürümün en temizi bu
aslan hocam soru sordumda yanıtlarsanız sevinirim

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
arkadaşlar hepinize iyi günler yurtdışı irandan redmi note 9 pro yakında gelicek hiç getiren oldumu bilmiyorum bazı forumlarda redmi note 9 pro çöp diyorlar kamerasına toz kaçıyor onu alın şunu alın diyorlar ama alanlarda hiç pişmanlık yaşamamış velakin sorun yaşamadan kullanıyorlar şimdi kullananları bilmiyorum yazılımsal açıdanmı donanımsal açıdanmı tavsiyeniz varsa gelicekte pişman olabilirmiyim şimdi orjinalliği konusunda şüphem yok imeisini atarımda burda nasılsa aynı özelliği taşıyor gelecek olan telefonda aynı hissiyatı verirmi
Hocam gelecek olan cihaz aynı hissiyatı verir merak etmeyin yoz sorunu hepsinde yok bazılarında oluyor oda sizin sansınıza kalmıs artık ama cihaz çok güzel pişman olmazsın merak etme

Üst Alt