Google playde de var ikisi farklı sürüm mü google playde olani bilmiyorum ben apkpure den indirdim.
adal Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım R E İ S Cihazım Poco X3 Pro Konum Vatan Katılım 28 Temmuz 2021 Konular 9 Mesajlar 41 Çözümler 1 Tepkime puanı 9 Puanları 8 31 Ağustos 2021 #11 Yusuftok516' Alıntı: Google playde de var ikisi farklı sürüm mü Genişletmek için tıkla ... google playde olani bilmiyorum ben apkpure den indirdim.
Yusuftok516' Alıntı: Google playde de var ikisi farklı sürüm mü Genişletmek için tıkla ... google playde olani bilmiyorum ben apkpure den indirdim.
adal Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım R E İ S Cihazım Poco X3 Pro Konum Vatan Katılım 28 Temmuz 2021 Konular 9 Mesajlar 41 Çözümler 1 Tepkime puanı 9 Puanları 8 1 Eylül 2021 #12 Yusuftok516' Alıntı: Google playde de var ikisi farklı sürüm mü Genişletmek için tıkla ... farkli surum olup olmadıklarını bilmiyorum ben apkpure den indirdim
Yusuftok516' Alıntı: Google playde de var ikisi farklı sürüm mü Genişletmek için tıkla ... farkli surum olup olmadıklarını bilmiyorum ben apkpure den indirdim