Uygulama Redmi Note 9 Pro Eu Rom sistem uygulamalarını kaldırma

Umutshnysr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Şahin Y
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
3
Merhaba değerli Forum Arkadaşları Miui da Bilgisayar olmadan Kullanmadığım sistem ve Google Uygulamalarını nasıl kaldıracağım geregsiz yere zaten az olan 64 gb depolamamı ve gereksiz yere belleğimi doldurmalarını istemiyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
151
Root varsa Termux ile adb komutlarıyla kaldırabilirsiniz ancak yanlış veya kaldırılmaması gereken bir uygulamayı kaldırırsanız cihazınız bir sonraki yeniden başlatmada açılmaz. Bilgisayardaki Xiaomi ADB Fastboot Tools ile kaldırılabilir olan uygulamaları görebiliyorsunuz. Ancak bilgisayar yok herhalde elinizde.

Size kendi devre dışı bıraktığım uygulamaların listesini atayım, siz istediğiniz uygulamayı kaldırın. Ben kaldırmıyorum, çünkü bir eksiklik, bir sıkıntı çıktığında devre dışı bıraktığım için yeniden aktif edebiliyorum.

Kaldırmadan önce uygulamanın ne işe yaradığını internette araştırın. Misal Yansıt uygulaması kablosuz görüntü yansıtmaya yarıyor. İşinize yarıyorsa kaldırmayın.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-06-13-13-27-29-542_com.iamaner.oneclickfreeze.png
    Screenshot_2021-06-13-13-27-29-542_com.iamaner.oneclickfreeze.png
    1 MB · Görüntüleme: 65

mso

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
10
Root varsa Termux ile adb komutlarıyla kaldırabilirsiniz ancak yanlış veya kaldırılmaması gereken bir uygulamayı kaldırırsanız cihazınız bir sonraki yeniden başlatmada açılmaz. Bilgisayardaki Xiaomi ADB Fastboot Tools ile kaldırılabilir olan uygulamaları görebiliyorsunuz. Ancak bilgisayar yok herhalde elinizde.

Size kendi devre dışı bıraktığım uygulamaların listesini atayım, siz istediğiniz uygulamayı kaldırın. Ben kaldırmıyorum, çünkü bir eksiklik, bir sıkıntı çıktığında devre dışı bıraktığım için yeniden aktif edebiliyorum.

Kaldırmadan önce uygulamanın ne işe yaradığını internette araştırın. Misal Yansıt uygulaması kablosuz görüntü yansıtmaya yarıyor. İşinize yarıyorsa kaldırmayın.
Alakasız ama böyle uzun ekran görüntüsünü nasıl alıyorsunuz?

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Alakasız ama böyle uzun ekran görüntüsünü nasıl alıyorsunuz?
Ekran görüntüsü aldıktan sonra, alt kısımda ekran görüntüsünü "Kaydır" ibaresi çıkmaktadır. "Kaydır" tıklayarak uzun ekran görüntüsü alabilir siniz.

Umutshnysr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Şahin Y
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
3
Ekran görüntüsü aldıktan sonra, alt kısımda ekran görüntüsünü "Kaydır" ibaresi çıkmaktadır. "Kaydır" tıklayarak uzun ekran görüntüsü alabilir siniz.
Hocamız güzel bir soru sormuş ama bildiğim kadarı ilede bukadar net olmuyor costiminizer kullanıyormusunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve ikinci soru magisk var ama devre dışı yapmak için kullandığınız program nedir

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 9 se,Mi 8 se
Konular
31
Hocamız güzel bir soru sormuş ama bildiğim kadarı ilede bukadar net olmuyor costiminizer kullanıyormusunuz

Ve ikinci soru magisk var ama devre dışı yapmak için kullandığınız program nedir
Yakınlaştırınca net oluyor

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2

Uygulamalara bu türden müdahalelerde en iyisi sdmaid isimli uygulamadır. Hiçbir programın yapamadığı kadar güvenli ve büyük sistem temizliği yapabilen bu uygulama ile tek tıkla uygulamalar devre dışı bırakılabilir.
Tabi android sistem yapısı konusunda orta üst seviyede bilginiz yoksa bu program biraz tehlikeli olabilir.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618

- Çok uzun aldığınız görüntüler net olmayacaktır. Yeteri kadar uzunlıkta parça parça almak daha sağlıklı oluyor. Bu şekilde kullanıyorum.

- Magisk üzerinden " Magisk Hide" seçeneğini aktif ediniz.

adal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
R E İ S
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
9
Merhaba değerli Forum Arkadaşları Miui da Bilgisayar olmadan Kullanmadığım sistem ve Google Uygulamalarını nasıl kaldıracağım geregsiz yere zaten az olan 64 gb depolamamı ve gereksiz yere belleğimi doldurmalarını istemiyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba, Ben sistem uygulamalarini devre dışı bırakırken hep QuickShortcutMaker kullaniyorum çokta memnunum. Bu uygulama play store de yok sadece bildiğime göre apkpure de var. Oradan indirince haber ve nasil devre disi bırakacağına yardım ederim. İyi günler.

Ekli dosyalar

• IMG_20210831_214833.jpg
    IMG_20210831_214833.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 23

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 9 se,Mi 8 se
Konular
31
Merhaba, Ben sistem uygulamalarini devre dışı bırakırken hep QuickShortcutMaker kullaniyorum çokta memnunum. Bu uygulama play store de yok sadece bildiğime göre apkpure de var. Oradan indirince haber ve nasil devre disi bırakacağına yardım ederim. İyi günler.
Google playde de var ikisi farklı sürüm mü

Üst Alt