- Adım
- 5.02
- Cihazım
- xiaomi note
- Konular
- 25
O bazen bendede oluyor kablo ile alakaliArkadaşlar telefonda şarj olurken kendi kendine kesilme oluyor bir iki rom denedim hepsinde aynı. Sorun ne olabilir acaba. Başına gelen var mı. Turbo şarjda iken %20 ile 40 arasında ara ara şarj aletini çıkarmış gibi şarj kopup tekrar geliyor.
Hocam hem kablo hemde adaptör kombinasyonu denedim aynı.O bazen bendede oluyor kablo ile alakali
Bende de oluyor sorunun ne olduğunu hala anlamadım garip ve endişe verici bir durumArkadaşlar telefonda şarj olurken kendi kendine kesilme oluyor bir iki rom denedim hepsinde aynı. Sorun ne olabilir acaba. Başına gelen var mı. Turbo şarjda iken %20 ile 40 arasında ara ara şarj aletini çıkarmış gibi şarj kopup tekrar geliyor.
Aslında garantili telefonu olan birisi servise gönderse sorunun ne olduğu ortaya çıkar bizde ona göre yaptırırız. Benim telde garanti yok olsa göndereceğimBende de oluyor sorunun ne olduğunu hala anlamadım garip ve endişe verici bir durum
Kurarken hata aliyorum telefon acilmiyor ne yapabilirim yardim edebilir misiniz?
Ne hatası alıyorsunuz, detay verebilir misiniz? Fastboot, yada Recovery hangi paketi kuruyorsunuz ve cihazınız 9 pro mu yoksa 9S mi?Kurarken hata aliyorum telefon acilmiyor ne yapabilirim yardim edebilir misiniz?