- Adım
- Doğukan
- Cihazım
- Redmi Note 9PRO
- Konular
- 5
Yükleyen oldu mu ? Mi 12.04 ten farki varmi aceba
Ben hemen güncelledim. Hiçbir fark yok. Sadece güvenlik güncelleştirilmesi olarak geldi. 12.0.4 ile performans farkı yok. 12.0.4 batarya olarak az daha iyiYükleyen oldu mu ? Mi 12.04 ten farki varmi aceba
Cevabiniz için teşekkürler hocamBen hemen güncelledim. Hiçbir fark yok. Sadece güvenlik güncelleştirilmesi olarak geldi. 12.0.4 ile performans farkı yok. 12.0.4 batarya olarak az daha iyi
Hocam ben de batarya da düşüş oldu. Anlamadım nedendir acaba bu?Ben hemen güncelledim. Hiçbir fark yok. Sadece güvenlik güncelleştirilmesi olarak geldi. 12.0.4 ile performans farkı yok. 12.0.4 batarya olarak az daha iyi
Güncelleme ile alakalı maalesef ki yazılımsal .Hocam ben de batarya da düşüş oldu. Anlamadım nedendir acaba bu?
Baştan kursam düzelir mi?Güncelleme ile alakalı maalesef ki yazılımsal .
Evet 12.0.4 sürümü bataryada daha iyi sonuç veriyor.Hocam ben de batarya da düşüş oldu. Anlamadım nedendir acaba bu?
Söylediğin iyi oldu şimdilik bekleyeyim, indirmeyeyim hocam.Ben hemen güncelledim. Hiçbir fark yok. Sadece güvenlik güncelleştirilmesi olarak geldi. 12.0.4 ile performans farkı yok. 12.0.4 batarya olarak az daha iyi
Kendi kendine otomatik indirmiş ve gece otomatik güncelle seçili olduğu için güncellemiş benim cihazım. İlk bakışta irrite oldum direk, WhatsApp bile hafif takılmaya sahip. Örneğin WhatsApp açıp bir grup sohbetine tıklayınca, grup sohbeti takılma sonrası açılıyor. Umarım çok pişman etmeden bir sonraki sürüm gelir.Söylediğin iyi oldu şimdilik bekleyeyim, indirmeyeyim hocam.