Benim cihazımın özelliğine uygun twrp olmadan yukleyebilecegim bir rom paylaşırsanız sevinirimSanırım açık hocam
Hocam bana söyle demişti aldığım yer süresi dolana kadar sim1 i daha sonrada sim 2 yi kullan yaklaşık 6 ay kadar sonra IMEI attirirsin dedi açıkçası ondan attirmadim henüz.Evet acik gorunuyor.Formda ucretli onarimlar bolumundan imei islemi icin destek alabilirsiniz.
Burda hersey mevcut rom konularindaki kullanici yorumlarini okuyup arastirip ogrenin ogrenmeden rom kurmayin. Redmi Note 9 ProBenim cihazımın özelliğine uygun twrp olmadan yukleyebilecegim bir rom paylaşırsanız sevinirim
Hocam detaylı bilgi lerinizden dolayı teşekkür ederim ama kilidi sanırım bilgisayara bağlayıp açmam gerekiyor.Mi kilit açma durumuna girip bakarmısınız bi, ayrıca o kısımdan hesap tanımlamadı iseniz sadece oem kilit açmayı aktif etmenizin hiçbir anlamı yok mi kilit açma durumuna hesap girip yetkilendirmeniz gerekiyor ki mi unlock tool ile bl yi açabilesiniz 7 gün içerisinde. Ayrıca şayet bu dediklerim yapılmadıysa yapın ve yaptıktan sonra kesinlikle güvenlik uygulamasından optimize yapmayın (geliştirici seçeneklerini kapatıyor bu uygulama ve ayarlar ile girişler iptal oluyor) sim kartınızı slot 1 den slot 2 ye yada tam tersi alma işlemleri yapmayın. miui optimizasyonunuda ellemeyin, aç kapa felan yapmayın gene ayarlar sıfırlanacaktır bunlar haricinde sıkıntı olmaz, hayırlı olsun.
Hocam detaylı bilgi lerinizden dolayı teşekkür ederim ama kilidi sanırım bilgisayara bağlayıp açmam gerekiyor.
Aslında miu hesabım var belki restart yapmam gerekiyordur cihazı birisinin aracılığı ile aldım gerçi normal bi mağazadan garantili bile alsam bu kadar bilgi verecekkerinide pek sanmıyorum daha önceki migrosdan almıştım ekstra bir bilgi veren olmadı.neyse ben deneme yapayım açınca yazarım burdan bu konuyu ayrıca volteyide deneyip yazacağım hayırlı gecelerÖyle zaten hocam ama ilk önce buraya hesap girmeniz ve başarıyla oturum açıldı yetkilendirildi tarzında uyarıyı görmeniz gerekiyor, cihazı satanın bu konularda size net bilgiler vermesi gerekiyordu, vermedi mi nasıl satıyorlar bu cihazları böyle bilgi vermeden etmeden anlamıyorum, sizi tereddütlere düşürecek, sanırımla olacak iş değil ki bu. Satanın, cihaz yurtdışı olduktan sonrada sattıktan sonra kenara çekilmeyip sizlere net destekler vermesi gerekiyor. Hani bilemiyorum cihazı kendiniz mi imkanlarla getirttiniz bi şekilde yoksa aldınız mı böyle bir dükkandan yada netten.
Aslında miu hesabım var belki restart yapmam gerekiyordur cihazı birisinin aracılığı ile aldım gerçi normal bi mağazadan garantili bile alsam bu kadar bilgi verecekkerinide pek sanmıyorum daha önceki migrosdan almıştım ekstra bir bilgi veren olmadı.neyse ben deneme yapayım açınca yazarım burdan bu konuyu ayrıca volteyide deneyip yazacağım hayırlı geceler