- Adım
- Abdullah
- Cihazım
- Redmi Note 9
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Muhtemelen MIUI 12.5 / 13 Global
- Telefon Modeli
- Redmi Note 9
- Bootloader Kilidi
- Açık
Cihaz Teknik Özellikleri:
- Model: Redmi Note 9 (merlin) - Helio G85 (MT6768)
- Durum: Yurt dışı cihaz, IMEI tamiri (Repair) yapılmış.
- Yazılım: Muhtemelen MIUI 12.5 / 13 Global (ROM boyutu ~4.7 GB).
- Cihaza
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediradresindeki TWRP sürümünü Fastboot üzerinden kurdum.
- İlk kurulum sonrası cihaz sorunsuz bir şekilde açıldı ve sistemi gördüm.
- Ardından recovery moduna geçmek için bilgisayardan adb reboot recovery komutunu verdim.
- Cihaz bu komuttan sonra kapandı ve bir daha açılmadı. Şu an sürekli BROM (kısır döngü) modunda; bilgisayara bağlanınca saniyeler içinde kopuyor.
- SP Flash Tool (v5.1924): Scatter dosyasıyla boot, recovery ve vbmeta yüklemeye çalışırken STATUS_ERR (0xC0010001) hatası alıyorum.
- Auth Bypass: MCT Bypass Tool ile korumayı (auth) devre dışı bırakmama rağmen SP Flash Tool hâlâ "Auth File Needed" diyebiliyor veya bağlantıyı kaybediyor.
- MTKClient: mtk_gui ve terminal üzerinden bağlantı denemelerinde Couldn't get device configuration hatası alınıyor. Bağlantı çok hızlı kopup geldiği için sabitlenemiyor.
- IMEI tamiri yapılmış (nvram/nvdata yamalı) bir cihazda adb reboot recovery sonrası oluşan bu BROM loop'u aşmak için preloader flaşlamak riskli mi?
- 0xC0010001 hatası genellikle scatter/partition uyuşmazlığına işaret eder; bu cihaz için en doğru vbmeta ve boot flaşlama yöntemi nedir?
- Cihazın portta saniyelik görünüp kaybolmasını (bağlantı kopmasını) nasıl stabilize edebilirim?
- Birde Şarjı bitir sonra dene diyen olursa diye ki öyle bir şey olmadı hiç birşey yapamadım fastboota filan bile giremedim lütfen yardım edin.
- Birde önceden bootloader kilidim açıktı önceden açılırken açık kilit işareti olurdu şimdi kısır döngüdeyken o yok lütfen verilerimle ve imei gitmeden nasıl hallederim...