Yardım Redmi Note 9(merlin) dynamic partition hatası

batuhanss15

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Selamın aleyküm beyler, kolay gelsin. Cihaz Redmi Note 9 (merlin). Cihaza Android 16 Project Infinity-X (merlinx) ROM'unu kurmaya çalışıyorum.

Ancak romu twrp/orangefox üzerinden adb sideload ile göndermeyi denediğimde 'updater process ended with ERROR: 1' hatası alıyorum. Infinity'nin kendi recovery imajını fastboot üzerinden flaşlayıp boot etmeye çalıştığımda ise cihaz direkt bootloop'a düşüyor (eski twrp'ye dönerek cihazı kurtarabiliyorum).

Sorunun tamamen partition layout (bölümlendirme) kaynaklı olduğunu, cihazın fabrikasyon yapısının eski tip olmasından dolayı bu yeni nesil dynamic/retrofit romu kabul etmediğini biliyorum. merlin/merlinx için cihazı dynamic partition yapısına geçirecek olan, fastboot üzerinden çalışan 'super_installer.bat / super_empty.img' dosyasını veya recovery'den flaşlanacak repartition scriptini bulamadım. Elinde merlin için uyumlu dynamic converter / super_installer arşivi olan varsa atabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

QCerberusQ26

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Oppo FindX9 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
23
hocam sebebi kullandığınız orangefox veya twrp sürümü, eski sürümler yeni dynamic romları desteklemiyor telegram grubundan güncel orangefox veya twrp sürümü bulup deneyin

Son düzenleme: