Bir Xiaomi sever olarak telefonumu yenilemek için Redmi 9T almış durumdayım. TWRP yüklemek ve Eu ROM kurmak amacıyla Bootloader Unlock süresinin dolmasını beklerken bu işleri ilk defa yapacağım için (daha önceki telefonlarımı geldiği gibi, yani Stock ROM ile kullanmıştım) süre dolana kadar hazırlık yapıyor ve yanlış bir şey yapmamak adına bilgilerimi arttırmaya çalışıyorum. Haliyle buradaki TWRP konusunu ve sizin mesajınızı gördüm. Tabii mesajınızın üzerinden neredeyse bir ay geçmiş ve belki de benim bulduğum sonuca çoktan ulaşıp derdinizi çözdünüz ama bu vesileyle müstakbel Redmi 9T kullanıcıları için o sorunların düzeltildiği TWRP dosyasına ait sayfayı paylaşmak istedim (benim fark etmediğim bir sorun varsa veya forum kurallarına aykırı bir durum oluyorsa şimdiden affola).Twrp de data decryption çalışmıyor
format data sonrası da mtp görmüyor. dosya atılamıyor
sdcard görmüyor.
edit: format data sonrası adb sideload ile supersu 20.4 root başarıyla yapıldı.
aytekin86,
Anlatımda yer alan işlem cmd ekranını açmanızı sağlamaktadır.
Fastboot devices
Fastboot recovery yazdıktan sonra İndirmiş olduğunuz twrp img dosyasını cmd ekranına sürükle ve bırak ve Enter yapınız .
Detaylı video anlatımı için
Twrp Yükleme ve Root yapma Rehberi
hocam teşekkür ederim açıklama için telefon açılmıyor reboot ekranına geliyor magisk uzantılarını telefona nasıl atıcam telefonunu arayüzüne ulaşamıyorum sana zahmet bu konuda da yardımcı olma şansın var mıaytekin86,
Anlatımda yer alan işlem cmd ekranını açmanızı sağlamaktadır.
Fastboot devices
Fastboot recovery yazdıktan sonra İndirmiş olduğunuz twrp img dosyasını cmd ekranına sürükle ve bırak ve Enter yapınız .
Detaylı video anlatımı için
Yazılanları adım adım yapmama rağmen redmi 9t lime cihaza twrp yüklendi diyor ama olmuyor. Zaten bu komutlar hata veriyorRedmi Note 9 4G
Redmi 9T
Redmi 9 Power
[ Lime ]
[ TWRP 3.5 ]
* Bootloader kilidinizin açık olması gerekmektedir.
* Usb Hata ayıklama açık olması gerekmektedir.
* Windows 64 bit işletim sistemine ait Bilgisayarın olması gerekmektedir.
* Minimal Adb DriverLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkurulu olması gerekmektedir.
İndirme Bağlantısı
*Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- [ Bu versiyon ile sorun yaşıyor iseniz aşağıdaki versiyonu deneyiniz.]
**Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
***Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- > Güncel
[ Kurulum ]
- Telefonunuzu Fastboot moduna alınız.
( Telefon kapalı iken, Ses kısma ve Güç tuşuna basılı tutarak Fastboot moduna geçebilirsiniz )
CMD ile [ C:\ altında Adb Driverlarınızın bulunduğu klasöre gidiniz, klavyeden Shift tuşuna basılı tutarak, mouse ile sağ click yaparak "Komut Penceresini burada başlat" yapınız. ]
cmd ekranı geldiğinde, aşağıdaki komutları sırası ile veriniz. Komutları kopyala yapıştır yapabilirsiniz.
- fastboot devices
- fastboot recovery twrp-3.5.A10-lime-geoanto555.img
- fastboot reboot recovery
Cihazınız Twrp de açılacaktır.
Recovery - Redmi Note 9 4G / Redmi 9T / Redmi 9 Power [ Lime ] [ Twrp 3.5 ]
Redmi Note 9 4G Redmi 9T Redmi 9 Power [ Lime ] [ TWRP 3.5 ] * Bootloader kilidinizin açık olması gerekmektedir. * Usb Hata ayıklama açık olması gerekmektedir. * Windows 64 bit işletim sistemine ait Bilgisayarın olması gerekmektedir. * Minimal Adb Driver Buradan indirebilirsiniz kurulu...forum.miuiturkiye.net
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Yazılanları adım adım yapmama rağmen redmi 9t lime cihaza twrp yüklendi diyor ama olmuyor. Zaten bu komutlar hata veriyor
- fastboot devices (tamam)
- fastboot flash recovery twrp-3.5.A10-lime-geoanto555.img (flash komutu eklemeden hata veriyor)
- fastboot reboot recovery (bu komutu yemiyor)
Diag açık olmasına rağmen qfil ile cihaza komut gönderemiyorum
Yardımcı olursanız sevinirim.