Gcam Redmi note 8mandroid 10 için yeni gcam var mı?

Sercebaris

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Redmi note 8 Android 10 ve MIUI 12.0.2 global için en güncel ve en iyi gcam sürümü öneriniz nedir? Daha önce parrotun sürümlerini kullanıp beğeniyordum. Acaba yeni güncellemeler ile beraber gelmiş olan daha iyi bir gcam sürümü var mı diye merak ettim.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Redmi note 8 Android 10 ve MIUI 12.0.2 global için en güncel ve en iyi gcam sürümü öneriniz nedir? Daha önce parrotun sürümlerini kullanıp beğeniyordum. Acaba yeni güncellemeler ile beraber gelmiş olan daha iyi bir gcam sürümü var mı diye merak ettim.
bunu tavsiye ederim hocam

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Aslan hocamın önerdiği BSG GCam ini ben beğenmedim açıkçası netlik konusunda Parrotun çok gerisinde kaldı maalesef.Gece çekimi hariç Parrot favorim,gece çekimi için Tigr daha iyi geliyor bana

Sercebaris

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Aslan hocamın önerdiği BSG GCam ini ben beğenmedim açıkçası netlik konusunda Parrotun çok gerisinde kaldı maalesef.Gece çekimi hariç Parrot favorim,gece çekimi için Tigr daha iyi geliyor bana
Aynen öyle ben de dün denedim ama çok sorunlu çıktı. Ön kamerada donma ve kapanmalar yaşanıyor hem de dediğiniz gibi kalite açısından çok çok gerideydi. Acaba aslan hocamın telefon farklı model mi illa ki bir fark vardır yoksa bunu önereceğini sanmıyorum

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Aynen öyle ben de dün denedim ama çok sorunlu çıktı. Ön kamerada donma ve kapanmalar yaşanıyor hem de dediğiniz gibi kalite açısından çok çok gerideydi. Acaba aslan hocamın telefon farklı model mi illa ki bir fark vardır yoksa bunu önereceğini sanmıyorum
Ben mi note 10 pro cihazda kullanıyorum

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam her modelde çok farklı oluyor zaten bu gcamler. Ben redmi note 8 için sormuştum
Bu sürümü dener misiniz ayarlardan ek özellikleri aktif edin geniş açı lensi de çalışıyor ama makro aktif değil

Sercebaris

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Bu sürümü dener misiniz ayarlardan ek özellikleri aktif edin geniş açı lensi de çalışıyor ama makro aktif değil
2 gün öncesine kadar kullandığım versiyon. Temmuz ayında telefonu alıp 3 gün gcam araması yaptıktan sonra bunda karar kılıp 6 aydır kullanıyordum ve sanırım tekrar döneceğim. Note 8 için en stabil bu hocam kesinlikle.

Gökhan0606

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Red mi note 8
Konular
2
Hocam bu sürümde geniş açıyı bulamadım ayarlarda. Yardımcı olur musunuz?

Üst Alt