- Adım
- Teoman
- Cihazım
- Poco x6
- Meslek
- Memur
- Konular
- 12
Evet var..eu yada hint rom larında türkçe dil varmı ??
Evet var..eu yada hint rom larında türkçe dil varmı ??
Silinmemek üzere yedeğini aldım, mışıl mışıl uyuyorAbartisiz onlarca stock ve custom rom kurdum miui10 ve 11 olarak. Ama şu euromun 11.0.5.0 sürümü kadar stabil sorunsuz ve pil durumu iyi olan rom görmedim. Nedense her rom degistirmemde bu sürüme geri dönüyorum
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben miui müzik ve videoyu kaldırdım, bunların yerine aimp müzik player ve ve vlc kurdum. Sıkıntısız kullanıyorum, sıkıntı olmaz yani...Beyler sistem uygulamasını kaldırmak için titanium bacup tan kullanıcı uygulaması yapıp kaldirsak sıkıntı cikarmi müzik uygulamasinda youtube seçeneği yok
Kaldırma işlemini titanium dan mı yaptınızBen miui müzik ve videoyu kaldırdım, bunların yerine aimp müzik player ve ve vlc kurdum. Sıkıntısız kullanıyorum, sıkıntı olmaz yani...
Kaldırma işlemini titanium dan mı yaptınız
[/QUOTEH
Hayır, adb komutu ile. Aşağıdaki linke bi bak istersen.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
donebilirsiniz hocam bl kilit aciksa ama bazi hocalarim bl kapali iken de donus mumkun diyorBeyler xiaomi tool v2 ile miu 10.3.5 e dönebilir miyim ama cihaz sanırım miu 11 ile geldi.
Peki hangisini indirmeliyim, recovery olan mı yoksa fastboot olan mı?donebilirsiniz hocam bl kilit aciksa ama bazi hocalarim bl kapali iken de donus mumkun diyor