RevOs betaBu romu mu yükleyeyim yoksa miroom mu hangisi iyidir
Onun kolay çözümü var hocam eu rom kurduktan sonra bunu flaşlıyorum telefonu açmadan rom biter bitmez hemen ardından bu dosyayı flaşlayın şifreleme tamamen kalkacaktır11.0.6.0 versiyonu var ben onu indirdim yükledim ama tek sorunum güncelleme için herşeyi silmem gerek ilk twrp girişte şifre istiyor çünkü format data yapmadan da görmüyor hafızayı
bende hic oyle olmuyor hic sifre olmasa bile soruyor data sifreleme romun kendisinde var cok videolarda gordum son zamanlarda oyle oluyor daha once yoktuTWRP şifre isteyince telefonunuzda kullandiginiz sifreyi yazacaksiniz. En azindan bende öyle oluyor. Cok aradim taradim sonradan cözdüm olayi.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eu 11.0.5 en stabili denediklerimin arasında kesinlikle benim de. Ancak şu an hint 10.3.3.0 ın bataryayı koklayarak kullanmasını izliyorum hayranlıkla. Korona yüzünden can sıkıntısı ile telefonu rom manyağı yaptım 1 haftadır ve şu an hint 10.3.3.0 limanında beklemedeyim. Batarya performansını stabiliteye tercih ettim şimdilik. Ha bu demek değil ki adını andığım hint romu stabil değil. Ancak eu 11.0.5 hızlı gonzales gibi maşallah...Bu TWRP nin bir özelliği imiş.Pattern doğru girilince telefonun kök dizinine erişim hakkı verilmiş oluyor.Telefonu açarken girdiğimiz şifreyi giriyoruz.
Bence de en kararlı rom Eu stabil 11.05.Betalardan uzak duruyorum.