- Adım
- Doraemon
- Cihazım
- POCO X3
- Konular
- 16
Bence cmd yöntemi ile kurun hocam kilit kapatma derdi de yokmi flash üzerinden fastboot romu ile yapiyoruz değil mi ?
Bence cmd yöntemi ile kurun hocam kilit kapatma derdi de yokmi flash üzerinden fastboot romu ile yapiyoruz değil mi ?
CMD yöntemiyle yapıp cihazını brick eden bir arkadaş var şu an forumda hocam. Bence güzel bir örnek olmuş sıkıntılara. Mi Flash'ta Clean All and Lock seçeneğini değiştirdiği sürece sorun olmaz.Bence cmd yöntemi ile kurun hocam kilit kapatma derdi de yok
sürüm düşüşünde bl kilitlemek şart mı ?CMD yöntemiyle yapıp cihazını brick eden bir arkadaş var şu an forumda hocam. Bence güzel bir örnek olmuş sıkıntılara. Mi Flash'ta Clean All and Lock seçeneğini değiştirdiği sürece sorun olmaz.
BL kilitlemek hiç şart değil, aksine kapatmayın zaten. Mi Flash'te, Clean/Flash All seçeneğini seçin romu yüklemeden önce. Çünkü bazen uygulama Clean/Flash All and Lock seçeneğinde oluyor. Lock seçeneğini olan BL kilidini kapatıyor.sürüm düşüşünde bl kilitlemek şart mı ?
hocam 12.0.3 den 11.0.12.0 a düşsem sorun olur mu arb1 board ise 1.19.0BL kilitlemek hiç şart değil, aksine kapatmayın zaten. Mi Flash'te, Clean/Flash All seçeneğini seçin romu yüklemeden önce. Çünkü bazen uygulama Clean/Flash All and Lock seçeneğinde oluyor. Lock seçeneğini olan BL kilidini kapatıyor.
Sorun olmaz. Note 8'de geri dönüşlerde sorun olmuyor. Geçen gün A11'den A9'a düşürdüm cihazı.hocam 12.0.3 den 11.0.12.0 a düşsem sorun olur mu arb1 board ise 1.19.0
Hocam şey arkadaş nasıl yaptı acaba o işi ben hiç ben mi flash ta clean all seciyeoum ama her seferinde lock secmisim gibi geliyor hocamCMD yöntemiyle yapıp cihazını brick eden bir arkadaş var şu an forumda hocam. Bence güzel bir örnek olmuş sıkıntılara. Mi Flash'ta Clean All and Lock seçeneğini değiştirdiği sürece sorun olmaz.
Ve hocam zaten sizin cihaz çin model global romda Allah göstermesin kilitlerseniz komple susar hiç açılmaz telefonhocam 12.0.3 den 11.0.12.0 a düşsem sorun olur mu arb1 board ise 1.19.0
hocam 12.0.3 den 11.0.12.0 a düşsem sorun olur mu arb1
sürüm düşürebilirim ama değil miHocam şey arkadaş nasıl yaptı acaba o işi ben hiç ben mi flash ta clean all seciyeoum ama her seferinde lock secmisim gibi geliyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve hocam zaten sizin cihaz çin model global romda Allah göstermesin kilitlerseniz komple susar hiç açılmaz telefon
tabiykide hocam onlarda hiç sıkıntı olmazsürüm düşürebilirim ama değil mi
hocam teşekkürler sürümü geri döndürdüğümde aosp rom kurulumunu yaptım fakat şimdi magisk kernel vs. kurarken aynı hatayı alıyorum.tabiykide hocam onlarda hiç sıkıntı olmaz