Yardım Redmi Note 8 TWRP Hata

Saver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda Efe Kab
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
Global sürümle alakası olan bir konu değil. Ben pixel experience romu betadan stabile çevirmeye çalışırken de aynı hatayı aldım. Twrp ile alakalı bir problem.
bende öyle düşünüyorum romun bi etki edeceğini sanmiyorum.

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Sorun rom ile alakalı hocam bunun ötesi berisi yok bunu yaşayan çok arkadaşım var bu gidin bakın Hint Endonezya son sürüm romlarda da böyle bakın bakalım hocam onlarda da aynı sorun var en kesin çözüm sürüm düşürmek twrp degistrmek ise yaramaz eğer tabi benim anladığım sorun dosyalar şifreli ve bir işlem yapılırken birsuru kırmızı yazi çıkma sorunu.

Yunkaai

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Student/Translator
Konular
12

Saver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda Efe Kab
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
Sorun rom ile alakalı hocam bunun ötesi berisi yok bunu yaşayan çok arkadaşım var bu gidin bakın Hint Endonezya son sürüm romlarda da böyle bakın bakalım hocam onlarda da aynı sorun var en kesin çözüm sürüm düşürmek twrp degistrmek ise yaramaz eğer tabi benim anladığım sorun dosyalar şifreli ve bir işlem yapılırken birsuru kırmızı yazi çıkma sorunu.
evet hocam böyle oluyor failed hatası veriyor orange fox deneyeceğim şimdi olmazsa sürüm düşürcez mecbur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi aynı hatayı alıyordum Twrp yerine OrangeFox kurunca sorun halloldu.
olmadı hocam sürüm düşürmek şart galiba ve bide eklemek isterim 12.0.4 güncellemesi geldi yapmaya çalıştım fakat kurulumun yarısında hata verdi hatayı tam hatırlamıyorum reboot system yaptım sonra.

Son düzenleme:
Üst Alt