- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
twrp den mi bahsediyorsunuzHocam bu konu iş görür dimi hala
twrp den mi bahsediyorsunuzHocam bu konu iş görür dimi hala
Evet hocam görürHocam bu konu iş görür dimi hala
Başınız gelen en güzel romdu galiba OxygenOSHocam beni Cumhur hocam öldürebilir ama aliasaf hocam oxygen os önerdi. merak edip onu kurmaya başladım. başıma ne geldiyse ondan sonra geldi arayüzü çok hoş bitsin ben de bakacağım (tabi ki beklentimiz redmi note 8 için miui 12 )
Hocam bu konu iş görür dimi hala
Evet hocam görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Başınız gelen en güzel romdu galiba OxygenOS
OxygenOS Aosp rom olarak görmüyorum ben hocam aosp rom yüklemek isterseniz birçok pixel experience romunun modlanmış değiştirilmiş romları var benim için aosp rom bu romlar örnek vermek gerekirse bu konudaki gibiİş görür
Tabi hocam ) aksini iddia eden mi var... Bir gün aosp rom istersem yine oxygen os yüklerim ama eu betadan memnunum
OxygenOS Aosp rom olarak görmüyorum ben hocam aosp rom yüklemek isterseniz birçok pixel experience romunun modlanmış değiştirilmiş romları var benim için aosp rom bu romlar örnek vermek gerekirse bu konudaki gibi
Neyse Hocam Bugünkü Miui 12 Beta (20.5.13) Gsi romu deniycem yüklersem Konuyu güncellicemRom - Redmi Note 8/8T MSM Xtended v11.5 - OFFICIAL | 10 Q (20.11.14)
Redmi Note 8/8T MSM Xtended v11 - OFFICIAL | 10 Q Aosp tabanlı olup birçok özelleştirmeye sahip bir rom'dur.Güncelleme desteği vardır.Stabil ve Akıcı bir rom'dur.İki cihazdada sorunsuz çalışmaktadır.Gapps Dahil değildir kendiniz yüklemeniz gerekir. Değişiklikler Değişiklik günlüğü: *...forum.miuiturkiye.net
İşimiz hocam çalışıyoruz gece gündüz korona bile engel olamaz bize şuan çıkartıyorum ziptenTakipteyim hocam.. ne de olsa siz bir Rom Huntersınız
Bu arada OxygenOS yeni sürüm çıktı Konuyu güncellicem yüklemek istersiniz belkiTakipteyim hocam.. ne de olsa siz bir Rom Huntersınız
İşimiz hocam çalışıyoruz gece gündüz korona bile engel olamaz bize şuan çıkartıyorum zipten
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu arada OxygenOS yeni sürüm çıktı Konuyu güncellicem yüklemek istersiniz belki
Fastboot moduna giriyorsa mi flash tool ile romu athocam online sizi gördüğüm için yazıyorum işlem sırasında teefon brick oldu ne yapabilirim
Hocam MIUI12 beta kurmuştum XDA'da Redmi Note 8 için modlamis biri aşırı sorunlar var pişman oldum yarın geri donucemİşimiz hocam çalışıyoruz gece gündüz korona bile engel olamaz bize şuan çıkartıyorum zipten
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu arada OxygenOS yeni sürüm çıktı Konuyu güncellicem yüklemek istersiniz belki
Modlanmis kullanmiyorum hocam genelde GSi ve Port rom kullanıyorumFastboot moduna giriyorsa mi flash tool ile romu at
Hocam MIUI12 beta kurmuştum XDA'da Redmi Note 8 için modlamis biri aşırı sorunlar var pişman oldum yarın geri donucem
MIUI11'e geri dönecektim, vazgeçtim zaten 19 Mayıs'ta Global çıkacak bekliyoruz RN8 içinModlanmis kullanmiyorum hocam genelde GSi ve Port rom kullanıyorum