Lütfen twrp yi note 8 pro konusundan indirinyok hocam redmı note 8 pro ısaretledım 38 numarası
Note 8 pro için tek tıkla yükleme yok hocam note 8 pro konusuna girer iseniz sabit mesajlar arasında android sürümünüz ile uyumlu Twrp'yi bulabilirsinizyok hocam redmı note 8 pro ısaretledım 38 numarası
Twrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_redminote8 dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için @chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.
Tüm sorumluluk size aittir, MiuiTürkiye yönetimi sorumluluk kabul etmemektedir.
İndirme Bağlantısı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Direkt indir : http://secyukle.com/dosya/uploads/B...-3_3_1-10-REDMI_NOTE8_NOTE8T-By_TRabZonLu.zip
Alternatif Farklı TWRP ;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Geçmiş olsun hocam madem romlar ile uğraşmaya başladınız rom ve twrp önerisi yapalımHocam twrp silinmiş deyip başka bir hocamın konusundan twrp yükledim. Onda sorun olmadı, bu sefer kaşınıp rom atarken yanlış işaretleme yaptım cihaz the system has been destroyed'e düştü bu başlık sayesinde tekrar twrp ekranına dönebildim. Şimdi rom atıyorum ))) umarım bunda da başıma iş gelmez (efs yedeğini hatırlatan StreX hocama ve beni defaatle dinleyen aliasaf hocama da teşekkürler onu da aldım )
Geçmiş olsun hocam madem romlar ile uğraşmaya başladınız rom ve twrp önerisi yapalım
Hocam o rom başarılı ancak tam olarak hazır değil deneyimlemek için kurulabilir.Ancak uzun kullanım ve stabilite istiyorsanız Xiaomi.Eu Stabil daha temiz ve sade bir twrp için Pitblack Recovery öneririmHocam beni Cumhur hocam öldürebilir ama aliasaf hocam oxygen os önerdi. merak edip onu kurmaya başladım. başıma ne geldiyse ondan sonra geldi arayüzü çok hoş bitsin ben de bakacağım (tabi ki beklentimiz redmi note 8 için miui 12 )
Hocam o rom başarılı ancak tam olarak hazır değil deneyimlemek için kurulabilir.Ancak uzun kullanım ve stabilite istiyorsanız Xiaomi.Eu Stabil daha temiz ve sade bir twrp için Pitblack Recovery öneririm
Rica ederiz yardımcı olduysak ne mutlu bizeHocam twrp silinmiş deyip başka bir hocamın konusundan twrp yükledim. Onda sorun olmadı, bu sefer kaşınıp rom atarken yanlış işaretleme yaptım cihaz the system has been destroyed'e düştü bu başlık sayesinde tekrar twrp ekranına dönebildim. Şimdi rom atıyorum ))) umarım bunda da başıma iş gelmez (efs yedeğini hatırlatan StreX hocama ve beni defaatle dinleyen aliasaf hocama da teşekkürler onu da aldım )
Hocam bu konu iş görür dimi halaRica ederiz yardımcı olduysak ne mutlu bize