Recovery Redmi Note 8 - Twrp 3.3.1-10 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kumadam19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Benim isim
Cihazım
GM plus 5
Konular
0
yok hocam redmı note 8 pro ısaretledım 38 numarası

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
yok hocam redmı note 8 pro ısaretledım 38 numarası
Note 8 pro için tek tıkla yükleme yok hocam note 8 pro konusuna girer iseniz sabit mesajlar arasında android sürümünüz ile uyumlu Twrp'yi bulabilirsiniz

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Hocam twrp silinmiş deyip başka bir hocamın konusundan twrp yükledim. Onda sorun olmadı, bu sefer kaşınıp rom atarken yanlış işaretleme yaptım cihaz the system has been destroyed'e düştü :) bu başlık sayesinde tekrar twrp ekranına dönebildim. Şimdi rom atıyorum :)))) umarım bunda da başıma iş gelmez (efs yedeğini hatırlatan StreX hocama ve beni defaatle dinleyen aliasaf hocama da teşekkürler onu da aldım :D )

xiaomi-redmi-note-8-pro-6-53-inch-8gb-128gb-white-875971-jpg.66020

Twrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_redminote8 dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için @chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.

twrpsaltokunur-png.45440

Tüm sorumluluk size aittir, MiuiTürkiye yönetimi sorumluluk kabul etmemektedir.

İndirme Bağlantısı :
Direkt indir : http://secyukle.com/dosya/uploads/B...-3_3_1-10-REDMI_NOTE8_NOTE8T-By_TRabZonLu.zip

Alternatif Farklı TWRP ;

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam twrp silinmiş deyip başka bir hocamın konusundan twrp yükledim. Onda sorun olmadı, bu sefer kaşınıp rom atarken yanlış işaretleme yaptım cihaz the system has been destroyed'e düştü :) bu başlık sayesinde tekrar twrp ekranına dönebildim. Şimdi rom atıyorum :)))) umarım bunda da başıma iş gelmez (efs yedeğini hatırlatan StreX hocama ve beni defaatle dinleyen aliasaf hocama da teşekkürler onu da aldım :D )
Geçmiş olsun hocam madem romlar ile uğraşmaya başladınız rom ve twrp önerisi yapalım :)

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Hocam beni Cumhur hocam öldürebilir ama aliasaf hocam oxygen os önerdi. merak edip onu kurmaya başladım. başıma ne geldiyse ondan sonra geldi :D :D arayüzü çok hoş bitsin ben de bakacağım :) (tabi ki beklentimiz redmi note 8 için miui 12 )
Geçmiş olsun hocam madem romlar ile uğraşmaya başladınız rom ve twrp önerisi yapalım :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam beni Cumhur hocam öldürebilir ama aliasaf hocam oxygen os önerdi. merak edip onu kurmaya başladım. başıma ne geldiyse ondan sonra geldi :D :D arayüzü çok hoş bitsin ben de bakacağım :) (tabi ki beklentimiz redmi note 8 için miui 12 )
Hocam o rom başarılı ancak tam olarak hazır değil deneyimlemek için kurulabilir.Ancak uzun kullanım ve stabilite istiyorsanız Xiaomi.Eu Stabil daha temiz ve sade bir twrp için Pitblack Recovery öneririm

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Bookmarka ekledim hocam :) şimdi telefon açılacak mı diye bekliyorum nasıl bir bekleyiş keşke korkumu izah edebilsem. :)

Edit: Hata yapa yapa öğreneceğiz demek ki telefonumun yeni arayüzü hayırlı olsun nur topu gibi bir romum oldu :D Biraz kullanıp diğer romları deneyeceğim hocam :)
Hocam o rom başarılı ancak tam olarak hazır değil deneyimlemek için kurulabilir.Ancak uzun kullanım ve stabilite istiyorsanız Xiaomi.Eu Stabil daha temiz ve sade bir twrp için Pitblack Recovery öneririm

Son düzenleme:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Rica ederiz yardımcı olduysak ne mutlu bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt